صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۵ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۸
آیت‌الله حسینی بوشهری:

وحدت اسلامی در پرتو قرآن کریم شکل می‌گیرد

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن گفت: باید بدانیم که وحدت اسلامی در پرتو قرآن کریم شکل می‌گیرد.
کد خبر : 371081

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از سازمان اوقاف و امور خیریه، آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری با اشاره به نزدیک شدن ایام برگزاری سی‌وششمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم، گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی یکی از عنایت‌های الهی به مردم ایران اسلامی و نسل جوان و نوجوان ما انس با قرآن کریم بوده است که باید قدردان این نعمت الهی باشیم.


وی با بیان اینکه دشمنان در تلاش بودند با تبلیغات مسموم خود علیه جمهوری اسلامی، چنین وانمود کنند که ایران به قرآن اهمیت نمی‌دهد، افزود: برگزاری سی‌وشش دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم این توطئه دشمنان را خنثی کرد و نشان داد که ایران اسلامی به قرآن اهمیت خاصی می‌دهد و هرگز از این کتاب آسمانی بیگانه نیست.


عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: خوشبختانه جوانان و نوجوانان ایرانی در زمینه حفظ، قرائت، تجوید، تلاوت و تفسیر قرآن کریم رشد فوق‌العاده‌ای داشته‌اند و نشان دادند که هرگز از قرآن بیگانه نیستند و در عمل نیز پیشگام بوده‌اند.


وی به حضور چشمگیر جوانان ایرانی در مسابقات بین‌المللی قرآن کریم اشاره کرد و ادامه داد: هرسال قاریان و حافظان زیادی در حوزه قرآن کریم با صوت و لحن بسیار زیبا در مسابقات بین‌المللی شرکت می‌کند که مایه فخر و مباهات است و باید از آن‌ها به‌خوبی قدردانی کرد.


امام‌جمعه قم یادآور شد: با وجود اینکه زبان اصلی جوانان ما عربی نیست؛ اما به سبب تمرین و ممارست زیاد در زمینه قرائت قرآن موفقیت‌های بسیار خوبی داشته‌اند و سبب شگفتی دیگران شده‌اند. حضور قاریان و حافظان قرآن از کشورهای مختلف در مسابقات بین‌المللی قرآن کریم در حوزه دیپلماسی نقش بسزایی خواهد داشت و ما باید از این فرصت استفاده مناسب داشته باشیم.


وی ادامه داد: مسابقات بین‌المللی قرآن کریم نوعی دیپلماسی عمومی به شمار می‌آید و می‌تواند از آن در توسعه و گسترش روابط بین‌المللی استفاده بیشتر کرد، از این طریق می‌توان ملت‌ها را به هم نزدیک و بر اساس آن معیارهای دینی و اسلامی را تنظیم کرد.


عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه تصریح کرد: امروز اگر صحبت از فرهنگ و توسعه فرهنگی می‌کنیم بهترین بحث و مبنای آن مباحث قرآنی است مشروط به اینکه تنها به تلاوت و حفظ قرآن اکتفا نکنیم بلکه این‌ها باید مقدمه‌ای برای حضور قرآن در عرصه زندگی ما باشد.


نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری گفت: آنچه امروز از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به‌عنوان سبک زندگی اسلامی مطرح می‌شود و اساسی‌ترین مبنا برای داشتن زندگی ایرانی اسلامی، آشنایی به‌حساب می‌آید، آموزه‌های قرآن است، بنابراین رسالت کسانی که حافظ و قاری قرآن هستند بیش از دیگران است. آن‌ها علاوه بر اینکه خود باید تحت تأثیر فرهنگ قرآن بگیرند می‌توانند با حضورشان در مجالس و محافل مختلف در گسترش فرهنگ و سبک زندگی قرآنی نقش‌آفرین باشند.


وی افزود: بنابراین این رفت‌وآمدها که میان ملت‌ها و کشورها و قاریان قرآنی در مسابقات شکل می‌گیرد، باعث ارتباط و همدلی بیشتر میان کشورهای مختلف خواهد شد و هجمه و توطئه‌های دشمنان را خنثی خواهد کرد. باید بدانیم که وحدت اسلامی در پرتو قرآن کریم شکل می‌گیرد و این مسابقات می‌تواند این پیام را در جهان نهادینه کند.


انتهای پیام/4072/4090/


انتهای پیام/

ارسال نظر