صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۰ - ۱۶ فروردين ۱۳۹۸
تکرار/ زارعی در گفتگو با آنا:

تلاش دانشگاه آزاد اسلامی برای کمک به سیل‌زدگان جهادی بود

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور گفت: در حادثه سیل گلستان، دانشگاه‌های کشور اقدامات خوبی انجام دادند که البته حرکت و تلاش دانشگاه آزاد اسلامی جهادی بود.
کد خبر : 371000

مجتبی زارعی در گفتگو با خبرنگار اعزامی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، به مناطق سیل‌زده آق‌قلا و گمیشان  با اشاره به وضعیت نگران‌کننده سیل‌‌زدگان آق‌قلا و گمیشان گفت: متأسفانه وضعیتی که برای سیل‌‌زدگان پیش آمد اقدام فوری و فوق‌العاده را برای کمک به آنان ضروری ساخت.


وی گفت: در این موقعیتی که باید همه نیروهای امدادی و جهادی در کنار هم به سیل‌‌زدگان کمک کنند متأسفانه برخی صحبت‌هایی از سوی کارگزاران دولتی مطرح می‌شود که اکنون زمان آن نیست و باید تمام نیروها با یکدیگر هماهنگ باشند. کارگزاران دولتی باید از حرف‌های غیرضروری و حرف‌هایی که دردی از دردهای مردم نمی‌کاهد پرهیز بکنند چون یکی از مشکلات، فقدان مدیریت عالی در رفتن به استقبال از حادثه است.


رئیس سازمان بسیج اساتید کشور با بیان اینکه در کشورهای پیشرفته هم، با این مقدار بارندگی و با این مقدار بارش و با اینکه سیستم مهار آب‌شان از ما پیشرفته‌تر است ولی آنها هم تلفات‌ و غافلگیری‌شان بالاست، افزود: الان در مدیریت بحران، قهرمان این حوادث نیروهای مردمی و نیروهای بسیجی، ارتشی و سپاهی هستند که پای کار آمدند. به‌نظر می‌آید کارگزاران هم بایستی ادبیات‌شان را متناسب با این به میدان آمدن عوض بکنند و اکنون اولویت اول باید مهار آب و کم شدن آب با روش‌های علمی و تجربی باشد.


وی افزود: جلسه مشترکی بین بسیج اساتید مرکز و بسیج اساتید استان مازندران به میزبانی بسیج اساتید گلستان داشتیم. چون در این دو استان سیل‌زده علل طغیان آب را مطرح کردیم که به نتیجه مشخصی رسیدیم تا سازمان‌های مسئول بتوانند از این گزارش جهت بهره‌برداری استفاده کنند.


زارعی عمده دلایل مشترک وقوع سیل را عدم مهار آب در بالادست و فقدان یک سیستم سازمان یافته در سیستم زهکشی اراضی و کانال‌های انحرافی آب و به‌خصوص لایروبی نشدن رودخانه‌های اصلی ذکر کرد.


رئیس سازمان بسیج اساتید کشور افزود: در دو استان گلستان و مازندران ارتباط معنی‌داری بین دانشگاه‌های حوزه محیط زیست و کشاورزی با حوزه‌های بین‌رشته‌ای که مرتبط با آب و زمین می‌شود، و همچنین ارتباط معنی‌داری بین حوزه علم و کارگزاران این دو استان وجود ندارد.


وی در خصوص عملکرد دانشگاه‌ها برای کمک‌رسانی به سیل‌‌زدگان گفت: دانشگاه‌ها واقعاً وسط کار هستند. هم به‌لحاظ علمی پای کار آمدند، هم به‌لحاظ ایجاد گروه‌های مشاوره و گروه‌های جهادی همین الان هم در منطقه حضور دارند.


زارعی ادامه داد: بر اساس گزارشی که داده شد عملکرد دانشگاه آزاد در این مدت جهادی بود و ان‌شاءالله تا پایان کار در کنار سیل‌‌زدگان خواهند بود.


انتهای پیام/۴۰۷۶/


انتهای پیام/

ارسال نظر