قایقرانان اسلالوم برای درخشش، نیاز به پیست آبهای خروشان دارند
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری آنا، کتایون اشرف در گفتگو با آنا درباره شرایط قایقرانی اسلالوم در ماههای اخیر اظهار کرد: بعد از بازیهای آسیایی جاکارتا فعالیتهای تازهای در قایقرانی آبهای خروشان آغاز شد. لازم بود که از مناطق مختلف بازدید شود و نقاطی مناسب برای پیست قایقرانی در نظر گرفته شود. از جمله این مناطق میتوان به چهارمحال بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد. در اسفند ماه راهی چهارمحال شدم و یک پیست مناسب در این استان تأسیس شد.
وی درباره عملکرد ورزشکاران اسلالوم در سال گذشته بیان کرد: در مجموع از نتایج ورزشکاران راضی بودم. پیش از این در بازیهای آسیایی نماینده زن نداشتیم اما در بازیهای آسیایی 2018 نمایندگان زن ایران در مسابقات شرکت کردند. همچنین پسران نیز بعد از هشت سال به این مسابقات بازگشتند و با توجه به شرایطی که داشتیم، کسب مقامهای چهارمی و پنجمی در این رقابتها رضایتبخش بود.
رئیس کمیته تیمهای ملی قایقرانی اسلالوم درباره چگونگی برنامهریزی برای کسب مدال در مسابقات قایقرانی گفت: میتوانیم از دو روش استفاده کنیم. یکی از این روشها، روش گلخانهای است اما شرایطمان بهگونهای نبود که نفرات برتر را بهصورت گلخانهای به مسابقات مختلف اعزام کنیم. از طرف دیگر میتوان بهصورت پایهای روی قایقرانان جوان برنامهریزی کرد اما با توجه به شرایط اقتصادی برنامهریزی روی این نفرات نیز کار سختی خواهد بود. همانطور که پیش از مسابقات آسیایی نیز تمرینی در پیست اندونزی نداشتیم و همین کار ما را مشکل کرده بود.
اشرف درباره شرایط قایقرانی آبهای خروشان در سال جدید بیان کرد: در حال حاضر مشکل ما نداشتن پیست آبهای خروشان است زیرا نمیتوان در آبهای آرام تمرین کرد و آنگاه در آبهای خروشان مسابقه داد و موفق شد. در حال حاضر برخی از رقبای ما در امارات و گروهی دیگر در استرالیا تمرین میکنند و به همین خاطر هیچیک از کشورها با توقف تمرینات خود در فصلهای سرد مواجه نشدند اما با توجه به شرایط اقتصادی ما، خروج از کشور و رفتن به چنین پیستهایی سخت است و بههمینخاطر تنها میتوانیم پیستهای داخلیمان را فعال کنیم تا قایقرانان در داخل کشورمان به تمرین بپردازند.
انتهای پیام/4051/پ
انتهای پیام/