صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۳۷ - ۱۳ فروردين ۱۳۹۸
منتظری در گفتگو با آنا:

دانشگاه آزاد اسلامی در بحث کمک به سیل‌زدگان پیش‌قراول است

رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در بحث کمک به سیل‌زدگان پیش‌قراول است.
کد خبر : 370351

غلامرضا منتظری در گفتگو با خبرنگار اعزامی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا به منطقه سیل‌زده آق‌قلا و گمیشان با اشاره به وقوع حادثه سیل در مناطقی از استان گلستان گفت: سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌های استان گلستان بر اساس وظیفه اخلاقی و با هدف استفاده بهینه از ظرفیت نخبگان علمی و فرهیخته، تمام همّ و غمّ خود را معطوف کرد که بتواند غبار رنج و محرومیت را از سیمای انسان‌های آسیب‌دیده در این حادثه برطرف کند.


وی افزود: اولین اقدامی که شکل گرفت این بود که با یک فراخوان عمومی در تمام دانشگاه‌های کشور، شماره حساب مشترکی اعلام شد که دوستان در جای جای ایران اسلامی بتوانند مساعدت‌های مالی خود را تقدیم کنند که الحمدلله استقبال خوبی هم شده و ما در پایان قطعاً گزارشی از میزان مساعدت‌ها را تقدیم خواهیم کرد.


رئیس بسیج اساتید استان گلستان گفت: محور دوم کارهای تخصصی بوده که با توجه به آلام و رنج‌هایی که به سیل‌زدگان وارد آمد، تیم‌های مشاوره‌ای را تشکیل داده‌ایم تا دوستان در حوزه روان‌شناسی و جامعه‌شناسی بتوانند به سیل‌زدگان کمک کنند.


منتظری به بخش دیگری از تلاش‌های سازمان بسیج اساتید برای کمک به سیل‌زدگان اشاره کرد و افزود: بخش سوم، کمک‌های مالی استادان دانشگاه‌های استان گلستان است. واقعیت این است که با توجه به رویکرد جدید مدیریت ارشد دانشگاه آزاد اسلامی در سطح ملی، این تحول کاملاً مشهود است و اکنون دانشگاه آزاد اسلامی و استادان این دانشگاه‌ گوی سبقت را از دیگران ربوده‌اند و به الگویی در بحث کمک‌رسانی مبدل شده‌اند. خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی مرکز استان، دانشگاه آزاد اسلامی علی‌آباد، مینودشت و گنبد نسبت به بقیه فعالیت بیشتری داشته‌اند.


وی با بیان اینکه رشته‌های پزشکی و پرستاری دانشگاه آزاد تیم‌های امدادی و درمانی خودشان را در منطقه بسیج کرده‌اند، اظهار کرد: البته بعضی از استادان علاقه‌مند بودند که با دست خودشان کمک‌ها را بی‌واسطه تقدیم کرده و عمق فاجعه را از نزدیک ببینند که در منطقه هم حضور یافتند.


رئیس بسیج اساتید استان گلستان با اشاره به اینکه وظیفه نخبگان بررسی ریشه‌ای علل این رخداد است، گفت: این حوادث و رخدادهای طبیعی معمولاً وجود دارد. ما باید اینها را تبدیل کنیم به قدرت و ثروت، نباید از آنها بهراسیم. این کار مجموعه نخبگانی ماست. یک بررسی میدانی و علمی شکل گرفت از علل این اتفاق و همچنین فقط به درد اکتفا نکردیم، به درمان هم پرداختیم؛ دوستان حدود 20 راهکار برای برون‌رفت از این شرایط ارائه دادند که به‌عنوان تکیه‌گاه علمی برای آینده مورد استفاده خواهد بود.


منتظری افزود: این مجموعه به‌زودی در قالب یک بیانیه علمی منتشر می‌شود و در اختیار رسانه‌ها قرار می‌گیرد؛ بنا داریم با مدیریت ارشد استان، مقامات تصمیم‌ساز و تصمیم‌گیرنده، حاصل تجربه علمی خودمان را اعلام کنیم و نشستی هم با مدیریت بحران استان بگذاریم که این ظرفیت‌های علمی بدون هیچ چشم‌داشت مادی در کنار این مجموعه قرار بگیرند و به‌ یاری خدا کمک بکنند.


وی با بیان اینکه اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی علی‌آباد بخشی از حقوق خودشان را برای کمک به سیل‌زدگان اختصاص دادند و این به‌عنوان یک مدل، سریعاً به سایر دانشگاه‌ها سرایت پیدا کرد، گفت: پس از این اتفاق دیگر دانشگاه‌های استان گلستان هم به این پویش پیوستند و یک روز از حقوق خود را برای کمک به سیل‌زدگان اختصاص دادند که براساس گزارش‌های اولیه این مبلغ در روزهای اول حداقل 700 میلیون ریال برآورد شده است که ان‌شاءالله پس از بازگشایی دانشگاه‌ها و حضور همه همکاران بیشتر هم خواهد شد.


انتهای پیام/4076/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر