صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۲ - ۰۶ فروردين ۱۳۹۸

آدم‌هایی که محکومند همیشه تنها باشند

در حالی‌که امروزه دسترسی به انواع سایت‌های ارتباطی و فضا‌های مجازی برای میلیون‌ها کاربر در تمام دنیا به راحتی فراهم است. بسیاری از مردم از تنهایی رنج می‌برند.
کد خبر : 369888

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، طبق یک بررسی که توسط کمپانی Gallup انجام شده، ۶۰ درصد از نسل هزاره یا میلنیال تنها هستند، و این در حالیست که امروزه دسترسی به انواع سایت‌های ارتباطی و فضا‌های مجازی برای میلیون‌ها میلیون کاربر در تمام دنیا به راحتی فراهم است. به راستی چرا ارتباطات حقیقی بعد از ۲ یا ۳ دهه متوقف شده‌اند؟


بچه ننه‌ها


فرض کنید پسری که با او آشنا شده‌اید برای هر قراری که می‌خواهد با شما بگذارد باید اول از مادرش اجازه بگیرد، هنوز مادرش اتاقش را مرتب می‌کند و از پدرش پول توجیبی می‌گیرد. این پسر اگر رفتار بدی داشته باشد، پول توجیبی نخواهد داشت و خلاصه اینکه تمام تصمیم‌های زندگی‌اش را پدر و مادرش می‌گیرند. این بچه ننه نمی‌تواند مرد زندگی شما باشد و باید تنها بماند.


طرفداران متعصب فوتبال


«من نمی‌توانم با تو به خانه‌ی مادرت بیایم، چون تیم من بازی دارد و باید به استادیوم بروم!». اگر چنین جملاتی را مکررا از طرف مقابل‌تان می‌شنوید، یعنی با یک متعصب سفت و سخت طرفید که هر چیزی را فدای سرگرمی‌اش می‌کند. چنین مردی فضایی برای زندگی و عشق ورزی و تفریح با شما باقی نمی‌گذارد و محکوم است همیشه با تیم مورد علاقه‌اش تنها بماند.


کسانی که مدام می‌خواهند بقیه را تغییر بدهند


شما یک بوم نقاشی سفید نیستید که طرف مقابل‌تان هر چه دوست دارد روی شما بکشد. کسی که فکر می‌کند باید شما را بتراشد و بخراشد تا همانی که خودش دوست دارد بشوید و مدام شما را با دیگران مقایسه می‌کند و برای لباس پوشیدن و غذا خوردن و ارتباط با دوستان‌تان به جای شما تصمیم می‌گیرد اصلا مناسب دوستی هم نیست چه برسد به ازدواج! جالب اینجاست که این آدم هیچ مشکلی با ایراد‌ها و ضعف‌های خودش ندارد و فقط نقص‌های دیگران را می‌بیند.


دلقک‌ها


این آدم آماده است تا هر داستان لوس و بیمزه‌ای که به ذهنش می‌رسد را تعریف کند و توجه همه را به خودش جلب کند، از ماجرا‌های روزمره گرفته تا خاطرات احمقانه و دست چندم و .... چنین آدم لوده‌ای می‌تواند تمام وقت دیدارتان را با این روش پُر کند و اصلا علاقه‌ای به گوش دادن به دیگران ندارد. اگر بخواهید کلامی به حرف‌های او اضافه کنید، با جملات ِ «من یه بار ...» میان کلام‌تان می‌پرد و اجازه‌ی حرف زدن به شما نمی‌دهد. پس سعی کنید دیگر با این آدم قرار ملاقات نگذارید، او بهتر است با جوک‌های بیمزه‌اش تنها بماند!


دروغگو‌ها


«من قبلاً دوست داشتم، اما دیگر با هم نیستیم و فراموشش کرده‌ام»، او این را می‌گوید، اما تمام بعدازظهرتان را مشغول تعریف کردن در مورد دوست سابقش است، چه خوب و چه بد. این رفتار به این معنی است که احساسات او نسبت به کسی که قبلاً در زندگی‌اش بوده هنوز سرد نشده و آمادگی شروع یک رابطه جدید را ندارد. او حالا حالا‌ها باید تنها بماند.


ولخرج‌های بدهکار


یک ولخرج بدهکار می‌تواند شما را به لاکچری‌ترین و شیک‌ترین رستوران دعوت کند و گرانقیمت‌ترین غذا‌ها را سفارش بدهد، اما دفعه‌ی بعد از شما پول قرض بخواهد! دختر‌های ولخرج هم می‌توانند برای گرانترین پالتو‌ها و آخرین مدل آیفون از پدر خود پول بگیرند و از شما هم توقع داشته باشند هر چه دارید و ندارید خرج‌شان کنید و سرآخر هم شما را با جیب خالی رها کنند و سراغ گزینه‌ی بعدی بروند. مراقب این رابطه‌ها باشید!


خسیس‌ها


آدم خسیس گوشی هوشمند ندارد، چون گوشی نوکیای ۳۳۱۰ او هنوز خوب کار می‌کند. او تا جایی که ممکن است لباس‌های قدیمی‌اش را نگه می‌دارد، چون هنوز پاره نشده‌اند. او پول کمی همراه خود دارد، چون قصد خرید ندارد. برای آدم خسیس، تخیل و رویا هیچ جایگاهی ندارد. همسر چنین کسی می‌تواند از زندگی با او لذت ببرد؟!


ستیزه‌جو‌ها


غذای سرد شده، شیر تاریخ مصرف گذشته، ردی از خاک در اتاق هتل یا هر چیز دیگری می‌تواند بهانه‌ای باشد برای ستیزه‌جو‌ها تا داد و بیداد راه بیندازند و از زمین و زمان شکایت کنند. تصور کنید همسر چنین کسی باشید: در موقعیت‌هایی مشابه آنچه گفتیم جز شرمندگی و استرس چه چیزی نصیب‌تان خواهد شد؟!


مدام گوشی به دست‌ها


فرض کنید دارید با اشتیاق خاطره‌ای تعریف می‌کنید یا از موضوعی دراماتیک سخن می‌گویید، اما متوجه می‌شوید طرف مقابل‌تان چشم و حواسش به صفحه‌ی موبایلش است. این آدم‌ها انگار هرگز نمی‌توانند از گوشی‌شان دور باشند و هنگام مکالمه‌ها، غذا خوردن، تماشای تلویزیون و ... مشغول تایپ کردن یا بالا و پایین کردن صفحات هستند. اگر طرف مقابل شما بیشتر ساکن فضای مجازیست تا زندگی واقعی بهتر است او را همانجا رها کنید و تنها بگذارید. چنین کسی بهتر است در همان فضای مجازی عشقش را پیدا کند!


ضعیف‌های ناامید


یک آدم ضعیف ناامید برای رسیدن به یک هدف، با بی‌فکری و عجولانه هر چه سر راهش است نابود می‌کند. پسری را تصور کنید که در اولین قرار ملاقات با دختری در مورد تعداد بچه‌هایی که دوست دارد داشته باشد حرف می‌زند، چون سعی دارد نشان بدهد قصدش ازدواج است! اما نمی‌داند که این رفتار او نامناسب و ضعیف تلقی می‌شود. درست مانند دختری که بعد از دو سه بار دیدار به پسری او را به خانواده‌اش معرفی می‌کند!


اکتیویست‌های افراطی


افرادی که با شور و حرارت زیادی از ایده‌ای پیروی می‌کنند اغلب به دنبال جذب فعالان جدید برای ایده‌ی خود هستند و برایشان خیلی مهم است که همسرشان نیز با آن‌ها کاملا هم عقیده باشد. همچنین هر گونه شوخی کردن و انتقاد درباره‌ی موضوعات مورد علاقه‌ی آن‌ها ممنوع است و برخورد شدید خواهد شد. اگر قرار است با این آدم دیدار کنید دو راه دارید: یا باید به طور جدی تابع ایده‌های او بشوید یا اینکه اعتراف و تائید کنید مثل او بزرگ نشده و زندگی نکرده‌اید و مانند او فکر نمی‌کنید.


منبع: برترین‌ها


انتهای پیام/4028/


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان 0 نظر
ناشناس
08:27 - 1398/05/16
خیلی جالب بود به درد من خیلی خورد .دمتون گرم با این مطلبتون