صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۸ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۴

ایران چهاردهمین تولیدکننده و مصرف‌کننده برق دنیا

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: ایران رتبه نخست منطقه و چهاردهم دنیا در تولید و مصرف انرژی برق را دارد.
کد خبر : 36947

هوشنگ فلاحتیان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا با بیان اینکه ظرفیت نیروگاهی نصب‌شده در کشور حدود 74 هزار مگاوات است، افزود: با توجه به تولید حدود 270 میلیارد کیلووات ساعت برق در نیروگاه‌ها و همچنین میزان مصرف در میان کشورهای منطقه پیشتاز هستیم.


وی درباره پیشنهاد وزارت نیرو به هیات دولت برای افزایش بهای آب و برق تصریح کرد: واقعیت این است که رفتار مصرف در زمینه آب و برق در کشور صحیح نیست و باید مورد تجدید نظر قرار گیرد.


فلاحتیان با تاکید بر اینکه تعرفه‌های کنونی هم به گونه‌ای نیستند که پیام روشنی را برای مصرف‌کنندگان پرمصرف آب و برق داشته باشد، ادامه داد: امیدواریم اگر بنا باشد در آینده تجدیدنظری در ساختار تعرفه‌ها صورت گیرد، این تجدینظر به گونه‌ای طراحی شود که حداقل عاملی بازدارنده‌ برای مصارف بی‌رویه، غیرمتعارف و خارج از الگو مصرف باشد.


معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی درباره میزان افزایش قیمت پیشنهادی وزارت نیرو اظهار کرد: فعلا موضوع افزایش بها اصلا مطرح نیست و هرگونه تصمیمی درباره تعرفه‌های آب یا برق تنها با صلاح دید دولت انجام می‌شود بنابراین هنوز هیچ گونه تصمیمی در این باره گرفته نشده است.


وی درباره واردات آب از تاجیکستان و ترکمنستان نیز تاکید کرد: واردات آب بیش‌تر در حد مطالعه و بررسی‌های اولیه است و هنوز تصمیم قطعی درباره این پروژه‌ها گرفته نشده است اما در صورت در پیش گرفتن چنین رویکردی طبیعتا واردات در بحث تامین آب شرب خواهد بود.


فلاحتیان در پاسخ به این پرسش که آیا وزارت نیرو اقدام به احداث سدهای جدید می‌کند؟ عنوان کرد: اولویت با تکمیل سدهای کنونی است اما در صورتی که منابع کشور اقتضا کند و از طرفی نیاز به احداث سد اولویت‌دار دیگری در منطقه‌ای از کشور باشد طبیعتا این امر در دستور کار قرار می‌گیرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر