صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۱۰ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۴

شکر جدید، چاقی و ضرر شکر را نصف می‌کند

محققان آمریکایی موفق به ارائه راهی برای تولید شکری شده‌اند که به اندازه نمونه واقعی، شیرین و خوشایند است اما خوردن آن مثل این است که نصف آن مقدار شکر واقعی خورده‌ باشید.‌
کد خبر : 36909

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا به نقل از ایسنا، در تولید این شکر جدید، ذراتی که از نظر غذایی ایمن محسوب می‌شوند یعنی ذره‌هایی در اندازه نانو از جنس سلولز یا سیلیکا (که ترکیب اصلی شن‌های ساحلی و همچنین یک افزودنی غذایی متداول است)، تک تک با پوششی از شکر احاطه می‌شوند. این نانو ذرات آنقدر کوچک‌اند که زبان نمی‌تواند آنها را حس کند، اما احساس طعم شیرینی را به ذائقه کاربر منتقل می‌کنند. این محصول مثل شکر کامل است، اما وقتی بدن پوشش شکرین این ذرات را جذب می‌کند، باقی‌مانده آن‌ها توسط بدن جذب نمی‌شود. این ذرات در آب محلول نیستند و بنابراین حتی وقتی در نوشیدنی‌های شیرین به کار برده می‌شوند، کارایی خود را از دست نمی‌دهند.


نتیجه مصرف این محصول، کاهش 20 تا 25 درصد در مقدار شکری است که در حالت عادی برای تهیه غذاها استفاده می‌شود. این محصول در حال حاضر در مرحله آزمایش برای تجاری‌سازی و یافتن راهکارهای تولید کارخانه‌ای است.


انتهای پیام/

برچسب ها: چاقی شکر
ارسال نظر