صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۲:۳۴ - ۲۷ اسفند ۱۳۹۷
حجت‌الاسلام رستمی:

سکوت بی‌بی‌سی‌زده‌ها در حمله تروریستی نیوزیلند محل سؤال است

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با انتشار پیامی نوشت: سکوت بی‌بی‌سی‌زده‌ها در حمله تروریستی نیوزیلند قابل تأمل بوده و محل سؤال است.
کد خبر : 368819

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام مصطفی رستمی با انتشار پیامی در صفحه خود در اینستاگرام با اشاره به حمله تروریستی به نمازگزاران نیوزیلند، نوشت: تروریست‌های جانی در نیوزلند بر مسلمانان تیربار آتش گشودند. رسانه ملکه در کمال خونسردی خبر از «تلفات قابل‌ توجه» داد. رسانه ملکه قبل‌تر هم در استفاده از کلمه «تروریست» برای عملیات خشن جانیان در اهواز و سیستان و بلوچستان خساست به خرج داده بود؛ درست برعکس زمانی که دست و دلبازانه برای چاقوکشی‌ها و ترقه‌بازی‌ها در لندن و پاریس و بروکسل و سایر شهرهای اروپایی واژه تروریست را خرج می‌کرد.



وی در ادامه پیام خود بیان کرد: اسلام‌هراسی برای رسانه‌ ملکه خط قرمز است و حاضر است برای دامن زدن به آن همه پروتکل‌های به اصطلاح حرفه‌ای‌گری را هم زیر پا بگذارد، مانند خانواده ملکه که خط قرمز است و بی‌بی‌سی فارسی مجبور است مراسم ازدواج خانواده سلطنتی را زنده پخش کند، مانند هر دروغ دیگری درباره ایران که بی‌بی‌سی فارسی مجبور است درباره آن بگوید و بدا به حال کسانی که حاضرند در رسانه ملکه به ملک و‌ مملکت و دین خود خیانت کنند.


رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به شعری از فاضل نظری اشاره کرده و نوشت: عجب عدالت تلخی که شادکامی‌ها/فقط برای شما اتفاق می‌افتد؛ به دست و پا زدن ناگزیر محکوم است/پرنده‌ای که در این باتلاق می‌افتد.


رستمی در پی‌نوشت مطلب خود اضافه کرد: غیر از بی‌بی‌سی که نماد فاشیسم رسانه‌ای است، سکوت و انفعال برخی «بی‌بی‌سی‌زده‌ها» هم قابل تأمل و محل سؤال است. عده‌ای که به درست یا غلط در همین آب و خاک و با امکانات همین مردم مسلمان به شهرت رسیده‌اند و به‌اصطلاح سلبریتی نامیده می‌شوند، پیش وجدان خود جوابی دارند که چگونه برای کوچکترین حادثه در غرب فعال اجتماعی ـ رسانه‌ای می‌شوند اما در مقابل چنین جنایتی سکوت کرده‌اند؟



نماینده رهبر معظم انقلاب در دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: وقتی رسانه‌های غربی و سیاستمداران آن‌ها این قدر مفهوم تروریسم را قابل تأویل و تحریف می‌دانند، آیا می‌توان به همراهی با آن‌ها در کنوانسیون‌هایی با محوریت تروریسم اعتماد کرد؟


انتهای پیام/4122/4115/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر