صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۱ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۷
فغفوری مطرح کرد:

بهره‌برداری از بزرگ‌ترین طرح فولادی استان زنجان در خرداد 98

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: بزرگ‌ترین طرح فولادی این استان خرداد سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.
کد خبر : 368652

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان، ناصر فغفوری صبح امروز در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی این استان اظهار کرد: حفظ وضعیت و شرایط موجود، توسعه صنایع معدنی در راستای کانی‌های فلزی ارزشمند و اقدامات زیست‌محیطی هدف‌گذاری استان زنجان در حوزه صنایع معدنی است.


وی با بیان اینکه 41 معدن فعال آهن با 21.4 میلیون تُن ظرفیت ذخیره‌سازی قطعی و یک‌هزار و 453 اشتغال در استان زنجان وجود دارد، اضافه کرد: عیار آهن محتوی معادن استان به‌صورت تقریبی 46 درصد بوده که با این شرایط تا پنج سال می‌تواند صنایع فرآوری آهن را تأمین کند.


رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان عنوان کرد: 22 معدن مس با ذخیره‌سازی قطعی 2.45 میلیون تُن در استان موجود بوده و 52 واحد صنعتی با 540 اشتغال و 218 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری فعال و عمده آنها در شهرک صنعتی ناجی مستقر هستند.


فغفوری بیان کرد: تأمین مواد اولیه و بوته گرافیتی، تأمین قلع برای قلع‌کاری و تأمین فسفر از مشکلات واحدهای تولیدکننده شمش و ظروف مسی در استان زنجان است.


وی، صنایع معدنی سرب و روی را یکی از مهم‌ترین صنایع استان زنجان برشمرد و خاطرنشان کرد: 9 معدن سرب و روی با ذخیره قطعی 11 میلیون تُن و اشتغال 667 نفر در این استان موجود است.


رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه کمبود مواد اولیه منجر به فعالیت واحدهای سرب و روی با 30 درصد ظرفیت اسمی شده است، تصریح کرد: 52 واحد شمش روی در استان وجود دارد و علاوه بر کمبود مواد اولیه، تأمین پرمنگنات پتاسیم و انبار پسماند در شهرک صنعتی روی نیز از دیگر مشکلات این صنعت به شمار می‌رود.


فغفوری یادآور شد: امکانپذیر نبودن انتقال ارز از طریق سیستم بانکی، لزوم ارائه تعهد برگشت ارز حاصل از صادرات و محدودیت در امکان صادرات شمش به تمام کشورها نیز مهم‌ترین مشکلات صنعت روی در صادرات است.


وی با اشاره به طرح‌های بزرگ و مهم فولادی استان زنجان توضیح داد: شرکت البرز ناب آرش، بزرگترین واحد ذوب بخش خصوصی کشور با 11 هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری (با احتساب نرخ ارز سال گذشته) و 90 درصد پیشرفت فیزیکی تا خرداد سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد و شرکت نورد فولادکاران افق نیز با 15 هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری بیش از 60 درصد پیشرفت دارد.


رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان تأکید کرد: فولاد البرز غرب، فاز نخست نورد فولادکاران افق از طرح‌های فعال استان بوده و 34 واحد دارای پروانه بهره‌برداری فولاد با اشتغال 2 هزار و 56 نفر موجود است و واردات، صادرات و تأمین ارز از جمله مشکلات واحدهای فولادی است.


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر