صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۶ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۴

جنرال‌موتورز به دنبال نرمش دادن به ربات‌های صنعتی

ربات‌های عجول میزان بیشتری انرژی مصرف می‌کنند و این موضوع شرکت‌ جنرال‌موتورز را به فکر چاره انداخته است. بازوهای رباتیک، یکی از ارکان کارخانه‌های صنعتی امروز دنیا در خط مونتاژ هستند که بخش زیادی از اتلاف وقت را از بین برده‌اند و در صورتی که بتوانند بر اتلاف‌های انرژی خود نیز چیره شوند، پیشرفت بزرگی در صنایع ایجاد خواهند کرد.
کد خبر : 36855

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از Engaget، ربات‌هایی که با سرعت زیاد حرکت می‌کنند و حرکاتشان «شلنگ‌تخته»‌ای است هم خودشان دچار مشکل می‌شوند و هم آدم‌های اطرافشان را عصبی می‌کنند.


اکنون شرکت جنرال موتورز آمریکا که یکی از غول‌های خودروسازی و صنایع مرتبط با آن در جهان است برای چاره‌اندیشی در این راه سرمایه‌گذاری کرده است.


تحقیقات تازه نشان می‌دهد که حرکات سریع و بدون وقفه و خشک ربات‌ها نه‌تنها موجب تصادم و اخلال در کار خود آنها می‌شود بلکه 40 درصد انرژی بیشتری را می‌طلبد.


محققان در این تحقیق متوجه شدند که ربات‌هایی که با الگوریتم‌ها نرم‌تر کار می‌کنند و می‌توانند خود را تطبیق دهند، انرژی بسیار کمتری در مقایسه با مشابه‌های عجول خود نیاز دارند.


در کارخانه‌های فعلی، ربات‌ها با حداکثر سرعت خود به کار مشغولند و گاهی از خط تولید جلو می‌افتند و باید منتظر بمانند تا همکاران اتوماتیک یا انسانی آنها مرحله کار خود را به اتمام برساند.


برای حل این مشکل، محققان کدهای تازه‌ای نوشتند که ربات‌های صنعتی را به موجودات نرم‌رفتار‌تری تبدیل می‌کند و این به نفع همه است.


ربات‌ها نیمی از انرژی الکتریکی مصرفی در شرکت جنرال‌موتورز را مصرف می‌کنند و اگر راهی وجود داشته باشد که این شرکت بتوان این میزان مصرف را نصف کند، حتما برای داشتن کدها و الگویتم‌ها سرمایه‌گذاری می‌کند. این سرمایه‌گذاری اکنون اتفاق افتاده است و به زودی شاهد اجرای آن در بخشی از خطوط تولید GM خواهیم بود.


محققان این پروژه اظهار امیدواری کرده‌اند در راستای جلوگیری از اتلاف انرژی در جهان، الگوریتم‌های تازه به‌زودی در ربات‌ها به کار گرفته شود تا در سراسر جهان شاهد کاهش مصرف انرژی باشیم.


مترجم: محمدرضا احمدی‌نیا


انتهای پیام/

ارسال نظر