صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۳۵ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۳
یک استاد و جراح ایمپلنت‌های دندانی مطرح کرد

جای خالی رشته ایمپلنت‌های دندانی در دانشکده‌های دندانپزشکی

استاد و جراح ایمپلنت‌های دندانی عنوان کرد: نبود رشته تخصصی ایمپلنت‌های دندانی در دانشکده‌های دندانپزشکی کشور یک ضعف مهم است که از مسئولان آموزشی درخواست می‌شود نسبت به راه‌اندازی این رشته اقدام کنند.
کد خبر : 3685

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، پروفسور اصغر میرعمادی با بیان اینکه آخرین دستاوردهای علمی، فناوری و تکنیکی درمان با ایمپلنت‌های دندانی در همایش یک روزه ارائه خواهد شد، گفت: پیشرفت‌های تخصصی ایران در این زمینه به گونه‌ای بوده است که این گروه اکنون بالغ بر ۵۰۰ عضو عادی، ۱۳۰ عضو اصلی و ۱۰ نفر استاد(فلوشیب) بین المللی در ایران دارد؛ در شرایطی که بالغ بر ۱۸ هزار نفر عضو و ۸۰۰ استاد(فلو) در سطح جهان وجود دارد.


وی افزود: آموزش دانش روز دنیا به اعضا، انتشار کتب علمی، برگزاری دوره‌های اسکولارشیپ و فلوشیپ در بیش از بیست دانشگاه جهان، برپایی همایش‌های یک روزه، پژوهش‌های دندانپزشکی و بایومتریال، درمان بیماران دشوار فقط با هدف توسعه دانش ایمپلنتولوژی بخشی از اهداف و اقدامات گروه بین المللی ایمپلنت‌های دندانی در ایران و جهان است.


این استاد ارشد و مدرس بین المللی با تاکید براینکه فعالیت گروه آی تی آی، هیچگاه جنبه اقتصادی نداشته است، افزود: تالیف هشت جلد کتاب و برگزاری چندین دوره همایش و کارگاه آموزشی علمی و عملی، کارگاه انیمال لب(آموزش بر روی دندان و فک حیوانات) با توجه ویژه به حضور سخنرانان برتر داخلی و بین المللی، مهر تاییدی بر تلاش‌های غیر اقتصادی این گروه است؛ حتی بودجه مورد نیاز آن از راه حق عضویت و برگزاری همایش‌ها تامین می‌شود.


رئیس گروه بین المللی ایمپلنت‌های دندانی در ایران گفت: رشته ایمپلنتولوژی در سال‌های اخیر به همت همکاران تلاشگر، علاقمند و دانشگاهی پیشرفت‌های شگرفی حاصل کرده است.


وی افزود: طی ۱۰ سال اخیر، دکتر مرتضی بنکدارچیان، دکتر امیررضا رکن، دکتر بهزاد رهسپار، دکتر حسن بهناز، دکتر امید ثوابی، دکتر عباس منزوی، دکتر جلیل صدر، دکتر حمید محمودهاشمی، دکتر حسین بهنیا، تنها فلوشیپ‌های ایران در گروه بین المللی ایمپلنت‌های دندانی هستند که از نظر مجامع بین المللی می‌توانند سخنران و مدرس در سراسر جهان و ایران باشند.


پروفسور میرعمادی با بیان اینکه با دانش کنونی و تلاش متخصصان داخلی و بهره‌گیری از فناوری‌های جدید، هیچ محدودیتی در درمان فقدان دندان با ایمپلنت در کشور نداریم و عوارض نیز کم شده است، افزود: ایران همگام با کشورهای برتر جهان قادر به انجام روش‌های درمانی پیشرفته است.


وی گفت: فعالیت مرکز تحقیقات ایمپلنت و موسسه تحقیقاتی ایمپلنتولوژی در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه تهران نقش موثری در ارتقائ پژوهش داشته است.


استاد و جراح ایمپلنت‌های دندانی با اشاره به ساخت انواع و شکل‌های مختلف و متنوع ایمپلنت با سطوح متفاوت و کاربردهای تخصصی در دنیا، افزود: اکنون بیش از ۲۰ مدل ایمپلنت برای نقاط مختلف فک و دهان وجود دارد که درمان‌ها را دقیق، موثر و موفق می‌کند.


وی در پایان نبودن رشته تخصصی ایمپلنت‌های دندانی در دانشکده‌های دندانپزشکی کشور را ضعف مهمی دانست و از مسئولان آموزشی خواست تا در کنار سایر رشته‌های دندانپزشکی، رشته نوین ایمپلنت‌های دندانی را به عنوان اوج درمان بی‌دندانی در دانشگاه ها راه اندازی کنند.


اولین همایش فوق تخصص گروه بین المللی ایمپلنت های دندانی موسوم به، (آی تی آی فلو) با حضور استادان مجرب داخلی و سخنرانان خارجی و همراهی بیش از ۶۰۰ نفر دندانپزشک و متخصصان رشته‌های دندانپزشکی و جراحی فک و صورت، اول اسفند ماه سال جاری در هتل المپیک تهران برپا می‌شود.


بر اساس گزارش خبرگزاری آنا، دندانپزشکان ایران قادر به عضویت در گروه بین المللی ایمپلنت‌های دندانی (آی تی آی) هستند، می‌توانند در این همایش شرکت کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر