صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۵ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۷
صالحی امیری:

هزینه بازی‌های آسیایی 2 میلیون دلار بود/ جهش ورزش ایران در آینده

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: ورزش در سال ۹۷ رشد و در آینده جهش خواهد کرد.
کد خبر : 368318

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، رضا صالحی امیری در مورد عملکرد کمیته ملی المپیک در سال 97 گفت: از همه کسانی که در این مدت کنارمان بودند و عملکرد را نقد و تأیید کردند تشکر می‌کنم. گزارش عملکرد سال ۹۷ را در ۱۲ محور ارائه می‌کنم.
 
 وی ادامه داد: 12 محور دستاورد ما بود، اول انسجام و وحدت وفاق درونی میان اجزای ورزش بود. تلاش کردیم از حاشیه دور و به متن بپردازیم. تلاش کردیم اصل را از فرع جدا کنیم و وارد حاشیه نشویم. عمدتاً از حاشیه‌ها و تخریب‌ها و انتقام‌جویی‌ها در چند سال گذشته لطمه خوردیم و نتیجه آن ضربه به ارکان ورزش است. نتیجه انسجام و وفاق بین این چهار رکن آغاز مسیر رسیدن به توسعه است.


 صالحی امیری تأکید کرد: دومین محور تدوین برنامه استراتژیک بود. ما می‌خواستیم نقشه راهی برای دهه آینده داشته و باید و نباید را تدوین و مسیر رسیدن به قله ترسیم شود. این برنامه نهایی و در هیئت اجرایی تصویب و در مجمع به اعضا ارائه شد.
 
 وی افزود: اجتماعی شدن ورزش محور بعدی است. ورزش بستری است برای اینکه احساس شادی اجتماعی ایجاد شود و جامعه احساس هویت و غرور و غیرت کند. اجتماعی شدن ورزش یعنی قهرمانان در سختی و شادی‌ها در کنار مردم هستند. هر گاه ورزشکار و قهرمان از مردم دور شود از ارزش‌های پهلوانی فاصله گرفته است.


رئیس کمیته ملی المپیک اظهار کرد: محور سوم فرهنگی است .کسب مدال و رسیدن به سکو مقدمه رسیدن به مرام پهلوانی است. فرهنگی کردن ورزش یعنی در ابعاد ورزش روح معرفت، انسانیت و همدردی را بدمیم و ورزش را به عنوان یک بخش اخلاقی بشناسیم. تشکیل کمیسیون فرهنگی با حضور افراد بزرگ آغاز راهی برای فرهنگی شدن ورزش قهرمانی است.
 
صالحی امیری تأکید کرد: مالی، رسانه‌ای و قانونی محور بعدی بود و تلاش کردیم آنچه ورودی و مصارف است اعلام کنیم. جامعه و رسانه‌ها با ما نامحرم نیستند و این یکی از اقدامات و وظیفه ما بود. مردم حق دارند و مسئولین وظیفه؛ این معنای شفافیت است.


وی یادآور شد: محور دیگر مربوط به دیپلماسی ورزش است برای کرسی‌های جدید تلاش و کمیسیون بین‌الملل فعال شد. ۳۰ دیدار با مسئولان آسیا و Ioc و جهانی داشتیم و کسب کرسی جدید را به عنوان یک هدف دنبال کردیم. در تایلند عضویت هیئت اجرایی گرفتیم و در هیئت اجرایی بعدی حداقل هشت تن از اعضا برای عضویت در کمیسیون‌ها انتخاب می‌شوند و تلاش برای کرسی‌های جدید کردیم.


رئیس کمیته ملی المپیک خاطرنشان کرد: محور دیگر مربوط به برگزاری شایسته بازی‌های آسیایی و المپیک جوانان بود. تلاش کردیم که این دو رویداد در شأن ورزش قهرمانی کشور باشد و بدون چالش عبور کردیم و ۲ میلیون دلار هزینه و ۱۵ میلیارد تومان هزینه کردیم. دستاوردها و نتایج قابل مدال بود. جایگاه ما در آسیا تثبیت و تعداد مدال‌ها افزایش داشت. مجموع این‌ها بیانگر یک جهش در  ورزش قهرمانی بود. ورزش در سال ۹۷ رشد و در آینده جهش خواهد کرد و نتیجه نهایی آن را در سال ۹۹ خواهیم دید.


وی افزود: تدوین تاریخ شفاهی ورزش ایران محور دیگر بود تا نسل‌های آینده بدانند چه کارهایی برای توسعه ورزش کشور انجام شده است. حدود یک صد پروژه برای تدوین آن دیده شده است.


صالحی امیری اظهار کرد: چهار پروژه تاکنون در تاریخ شفاهی نهایی شده است. اقدام بعدی آغاز به کار موزه خواهد بود که در سال ۹۸ انجام خواهد شد. موزه بیان ظرفیت تاریخ یک ملت و نمود تلاش انسان‌ها و یادآور دقایقی است که یک ملت در عرصه‌های جهانی خلق کرده است. دو و نیم طبقه از ساختمان کمیته به این کار اختصاص شده و ورزشکاران با سرعت زیادی در حال اهدا هستند. یکشنبه یک صد مدال و کاپ و ... به موزه اهدا شد و این موزه در بهار ۹۸ افتتاح خواهد شد.


وی ادامه داد: اقدام بعدی فعال‌سازی ۱۷ کمیسیون تخصصی در سال ۹۷ بود و حدود ۱۵۰ نفر در آن فعال هستند و در هر کمیسیون حدود ۱۰ نفر فعال هستند و جلسات تشکیل می‌شود. رؤسای کمیسیون‌ها در قالب شورای راهبری کمیته جلسه دارند و دستاورد آنها در هیئت اجرایی طرح و تصویب می شود. آنها اتاق فکر و بازوی مشورتی کمیته هستند.


رئیس کمیته ملی المپیک تصریح کرد: نوسازی و بازسازی سخت‌افزاری کمیته و آکادمی محور بعدی است. تلاش کردیم این مجموعه را بازسازی و نوسازی کنیم. اتفاقات خوبی شکل گرفته و تجهیزات خوبی خریداری شده در تلاشیم این دو مجموعه پاسخگوی نیاز ورزش قهرمانی باشد.


وی یادآور شد: آموزش نکته دیگر در سال ۹۷ بود. آموزش رکن جدی یک دستگاه است. در آکادمی کارهای جدی و دوره‌های آموزشی برگزار شد. یکی از این حوزه‌ها روانشناسی است. محور دیگر مربوط به توجه به پیشکسوتان است. آنها ولی‌نعمت‌های ورزش هستند و دیدن آنها به مفهوم احترام به کسانی است که برای کشور افتخارآفرینی کرده‌اند، بدون آنها ورزش کشور ابتر است. با وزیر ورزش نیز توافقاتی داشتیم.


صالحی امیری در پایان عنوان کرد: آخرین محور تعامل حداکثری با رسانه است. قلب رسانه خبرنگار است و آنها خط مقدم ورزش قهرمانی هستند همزمان در کنار ورزشکار هستند و وظیفه داریم به صورت دائم از آنها تشکر کنیم. آنچه انجام شد تلاش همکارانم در مجموعه کمیته المپیک و پارالمپیک و وزارت و فدراسیون‌ها است. موفقیت‌ها را به پای خبرنگاران قهرمانان و فدراسیون‌ها بگذارید و کاستی‌ها را به پای ما بگذارید. من کمترین نقش را در این موفقیت‌ها داشتم.


انتهای پیام/4051/4057/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر