صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۷:۰۰ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۷
امیرآبادی‌ در گفتگو با آنا:

حبس‌‌زدایی در برنامه‌های قوه قضائیه قرار گیرد

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: حجت‌الاسلام رئیسی برای سبک کردن دستگاه قضا حبس‌زدایی را در برنامه‌های خود قرار دهد.
کد خبر : 368216

احمد امیرآبادی‌فراهانی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره مطالبات از رئیس جدید قوه قضائیه اظهار کرد: حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی نه به‌عنوان رئیس قوه قضائیه، بلکه با نماد نیروهای انقلاب و حزب‌اللهی کشور در رأس قوه قضائیه قرار گرفته است و از این منظر مسئولیت سنگین‌تری نسبت به رؤسای پیشین قوه قضائیه دارد.


وی با اشاره به اینکه رئیسی یک بار کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری شده و شعارهایی داده که مهمترین آن مبارزه با فساد است و اعلام کرده که هیچگونه ملاحظه‌ای در مبارزه با مفاسد نخواهد داشت و این مسئولیت او را سنگین می‌کند، تصریح کرد: مجلس و دولت باید قوه قضائیه را از لحاظ بودجه‌ای حمایت کنند تا بتواند با جذب نیرو کند تا تعداد پرونده‌ها را پایین بیاید.


عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اکنون حدود 17 میلیون پرونده مفتوح در دادسراها و قوه قضائیه وجود دارد که نسبت به جمعیت 80 میلیونی کشور بسیار زیاد است و این در حالی است که کشور هند با جمعیت بیش از یک میلیارد نفر فقط 9 میلیون پرونده مفتوح دارد و این اصلاً قابل مقایسه نیست.


نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه حبس‌زدایی و قضازدایی دو راهکار برای سبک کردن قوه قضائیه است که رئیس این قوه باید در برنامه‌هایش قرار دهد، گفت: بهتر است رئیس قوه قضائیه بتواند یک مدت دادسراها را در نوبت بعدازظهر فعال نگه دارد تا زمان پرونده‌ها به حداقل برسد.


وی اضافه کرد: شنیده‌ام در تهران پرونده‌های تجدید نظر را برای سال 1400 نوبت می‌زنند که قابل قبول نیست و برای رسیدن افراد به حقوقشان تا 1400 زمان زیادی است.


امیرآبادی‌فراهانی با بیان اینکه اطاله دادرسی خود باعث ایجاد فساد و رانت می‌شود که باید برایش فکری کرد، گفت: با قضازدایی یک سری پرونده‌ها می‌توان کار را در دادسراها سبک کرد. مثلاً رسیدگی به موضوعاتی مانند انحصار وراثت می‌تواند از قوه قضائیه به ثبت احوال منتقل شود که در این صورت 900 هزار پرونده از قوه قضائیه خارج می‌شود.


نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: با سپردن کار انحصار وراثت به ثبت احوال فقط پرونده‌هایی به قوه قضائیه می‌آید که در آن شکایتی وجود داشته باشد.


انتهای پیام/4034/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر