صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۰ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۷
عسگری:

گفتمان‌سازی دانشگاه اجتماعی، بر عهده فعالان دانشجویی است

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: بخش عمده‌ای از تحقیقات و گفتمان‌سازی دانشگاه اجتماعی، بر عهده جمعیت دانشجویی و فعالان دانشگاهی است.
کد خبر : 367551

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمدهادی عسگری در سومین نشست مطبوعاتی مسئولان دولتی با فعالان نشریات دانشجویی کشور پیرامون فعالیت‌های حوزه فرهنگی و اجتماعی با تأکید بر مؤلفه نشریات دانشجویی، گفت: ایده‌ای که در حوزه معاونت فرهنگی به اقتضای شرایط فعلی دنبال می‌کنیم، ایده دانشگاه مؤثر یا اجتماعی است.


وی ادامه داد: بخش عمده‌ای از تحقیقات و گفتمان‌سازی دانشگاه اجتماعی، بر عهده جمعیت دانشجویی و فعالان دانشگاهی است؛ دانشگاه اجتماعی با رویکرد گفتگومحور، مسائل پیرامون خود را رصد کرده و برای مشکلات راه‌حل ارائه می‌کند؛ این دانشگاه، با مدلی مبتنی بر جلب مشارکت بیشتر و قانون‌مندی فعالیت‌ها، تلاش در حل مسائل دارد.


مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: در حوزه نشریات وزارت علوم، با کمک همکاران در مجموعه وزارتخانه و دانشگاه‌ها برخلاف همه کاستی‌ها امسال توانستیم سامانه جامع نشریات دانشجویی را راه‌اندازی کنیم؛ هدف این سامانه، جلوگیری از برخورد سلیقه‌ای در حوزه نشریات دانشجویی است.


عسگری گفت: امسال جشنواره «تیتر 11» را با کمک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیگیری کردیم؛ به‌‌دنبال آن هستیم که با اجرای ایده دانشگاه اجتماعی، به‌‌سمت روزآمدی و کارآفرینی در جهت ساختن گروه‌های دانشگاهی برویم.


مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پایان بیان کرد: در حال پیگیری دوره جامع توانمندسازی عناصر کنش‌‌‌گر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها هستیم؛ یکی از فواید این دوره، افزایش سواد رسانه‌ای کنش‌‌گری دانشگاهی است.


انتهای پیام/4107/4108/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر