صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
شهبازی:

زبان هنر می‌تواند فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه ترویج دهد

مشاور عالی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: با زبان هنر می‌توان فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه ترویج کرد؛ لازمه ارتباط فرهنگی شناخت سلایق است.
کد خبر : 367516

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از بنیاد شهید و امور ایثارگران، نمایشگاه چهل چراغ به همت دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر و با نمایش آثار خوشنویسی، نقاشی، نگارگری گرافیک، عکاسی و صنایع دستی از هنرمندان شاهد و ایثارگر در موزه هنرهای دینی امام علی (ع) افتتاح شد و تا پایان فروردین سال ۱۳۹۸میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.


مشاور عالی و دستیار ویژه رئیس بنیاد در این مراسم با بیان اینکه دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر به منظور استفاده از توانمندی ایثارگران تأسیس شده است، گفت: انقلاب اسلامی را ملت ایران با فرهنگ ایثار و شهادت به پیروزی رساندند و دست یاری به سوی ایثارگران دراز می‌کنیم تا از توانمندی‌های آنها در جهت توسعه این فرهنگ والا استفاده کنیم.


محبوب شهبازی ادامه داد: بنیاد شهید و امور ایثارگران اراده جدی دارد ذی‌نفعان را مورد توجه قرار دهد که این گروه شامل ایثارگران هستند و به فرمایش امام خمینی (ره) ایثارگران ولی نعمتان جامعه هستند، بنیاد دو وظیفه مهم ارائه خدمات اجتماعی و ارائه خدمات فرهنگی به ویژه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را به عهده دارد و انتقال مفهوم ایثار و شهادت به نسل جدید را مأموریت مهم خود می‌داند.


وی با تأکید بر این‌که با زبان هنر می‌توان فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه ترویج کرد، خاطرنشان کرد: لازمه ارتباط فرهنگی با ایثارگران شناخت سلایق و انگیزه‌های آنها و متقابلاً مجریان امور است و برای ارتباط متقابل میان مسئولان و مخاطبان نیازمند زبان هنر هستیم.


عادل مهری ورنیاب مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر نیز در این مراسم با بیان این‌که هنرمندان شاهد و ایثارگر جایگاه خوبی میان هنرمندان کشور دارند، اظهار کرد: دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر  در تلاش است تا ایثارگران هنرمند را در سطح بین‌المللی معرفی کند که در این راستا وزارت امور خارجه، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، بنیاد شهید و امور ایثارگران و دیگر سازمان‌ها برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند و تاکنون اقداماتی نیز انجام شده است.


سعید اوحدی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نیز با بیان اینکه شهدا چهل چراغ و خانواده‌های آنها چشم و چراغ این کشور هستند گفت: از خداوند می‌خواهیم روحیه معنوی شهدا را نصیب همه کند، آن‌ها به قله کمال رسیدند و در محضر خداوند جایگاهی متعالی دارند که امیدواریم در پیشگاه آنها شرمنده نباشیم.


در پایان مراسم افتتاحیه نمایشگاه چهل چراغ آقایان علی تن دبیر انجمن خوشنویسان، عباس حاجی‌پور دبیر انجمن عکاسان، حسین خوش‌چهره دبیر انجمن موسیقی، عباس زمانی دبیر انجمن سینما، تئاتر و تلویزیون، حسینی کاردر دبیر انجمن گرافیک و نوید سیمبر دبیر انجمن نقاشی تجلیل شدند و از خانم‌ها کمالی دبیر انجمن صنایع دستی، آتنا اسفندیار دبیر انجمن نگارگران، زهرا ناظری دبیر انجمن قرآنی و آمنه آدینه دبیر انجمن ادبی به عنوان سرآمدان هنری شاهد و ایثارگر تقدیر شد.


همچنین سید کاظم شمس مفرحه جانباز 70 درصد، محمدرضا خسروجردی جانباز 70 درصد، سید اصغر امیرموسوی جانباز 50 درصد، قربانعلی توسلی نوروزی جانباز 40 درصد، قربانعلی نوری شیخ محمدلو جانباز 12 درصد، اعظم کلهر یکتا همسر شهید، مریم نجف‌آبادی فراهانی فرزند شهید، هاشم مربوط فرزند شهید، ساجده حمیدی پناه فرزند شهید و ابراهیم رامشینی فرزند شهید نیز به عنوان ایثارگران شاغل در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران تقدیر شدند.


گفتنی است؛ این مراسم با حضور محمود پاکدل معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد، محبوب شهبازی مشاور عالی و دستیار ویژه رئیس بنیاد، عادل مهری ورنیاب مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر و عبدالله مرتضوی مدیرکل بنیاد شهرستان‌های استان تهران و هنرمندان شاهد و ایثارگر برگزار شد.


انتهای پیام/4072/4100/


انتهای پیام/

برچسب ها: سعید اوحدی
ارسال نظر