صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۱ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۷
کاردار سفارت سوریه:

به‌دنبال حل مشکلات روابط تجاری سوریه با ایران هستیم

کاردار سفارت سوریه گفت: به دنبال حل مشکلات و موانع رشد مبادلات صنعتی و اقتصادی ایران و سوریه هستیم.
کد خبر : 367184

علی السید احمد در گفتگو با خبرنگار حوزه تعاون و کارآفرینی گروه اقتصادی خبرگزاری آنا ظهر امروز در حاشیه نشست تخصصی اتاق تعاون ایران و هیئت تجاری سوریه که در ساختمان اتاق تعاون ایران برگزار شد، با اشاره به سطح بالای روابط سیاسی ایران و سوریه اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم سطح روابط اقتصادی دو کشور را نیز به میزان همبستگی‌های سیاسی دو کشور ارتقا دهیم.


کاردار سفارت سوریه با اشاره به جنگ داخلی کشورش افزود: یکی از دلایل منطقی پایین بودن روابط اقتصادی دو کشور، وجود جنگ داخلی در سوریه بود که بحمدلله به پایان رسید و شرایط لازم برای همکاری در زمینه فعالیت‌های اقتصادی و صنعتی بین دو کشور فراهم‌شده است.


وی با اشاره به وجود دلایل غیرمنطقی در ارتقاء سطح روابط دو کشور، ادامه داد: این نشست‌ها به‌منظور یافتن دلایلی است که مانع از رشد مبادلات صنعتی و اقتصادی ایران و سوریه شده است و سعی بر آن داریم که این دلایل را با دقت بررسی و راهکار مناسب برای حل آن‌ها بیابیم.


کاردار سفارت سوریه در ایران با تاکید بر اینکه برای مقامات سوری بازسازی کشور از سوی ایرانی‌ها اولویت دارد، از بخش خصوصی و دولتی ایران دعوت کرد تا در بازسازی زیرساخت‌های سوریه مشارکت کنند.


به گزارش آنا،در حال حاضر شرکتهای خارجی به دنبال عادی شدن تدریجی شرایط و اوضاع در سوریه سعی در از سرگیری مناسبات با دمشق برای اجرای طرح های اقتصادی و سرمایه گذاری در این کشور دارند و در این میان ایران که نقش برجستهای در حل بحران سوریه داشته است با توجه به تاکیدات مقام های عالی رتبه سوری باید از روابط خوب خود با دمشق در شرایط کنونی برای بازسازی این کشور استفاده کند. 


به نظر می‌رسد تجار و فعالان اقتصادی و صنعتی کشور نباید تجربه سال‌های گذشته در عراق را تکرار کنند و با تعامل هم‌افزا،  این بازار بکر را به رقبایی مانند ترکیه و امارات متحده عربی واگذار نکنند.


انتهای پیام/4083/


انتهای پیام/

ارسال نظر