صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۱ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۴

نظرسنجی در آمریکا: اکثریت مردم خواهان حمایت کنگره از توافق هسته‌ای هستند

نتیجه نظرسنجی انجام شده به‌وسیله دانشگاهی در آمریکا نشان می‌دهدکه اکثریت شهروندان آمریکایی خواستار حمایت نمایدگان کنگره آمریکا از توافق هسته‌ای میان ایران و گروه 5+1 در وین هستند.
کد خبر : 36681

به‌گزارش خبرنگار گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا به‌نقل از «واشنگتن‌پست»، در کنگره آمریکا، سنا و مجلس نمایندگان اکثریت با جمهوری‌خواهان است که بارها مخالفت خود را با توافق هسته‌ای اعلام کرده‌اند و باتوجه به گزارش‌های منتشر شده به نظر نمی‌آید در زمان رای‌گیری (دو هفته دیگر) به آن رای مثبت بدهند.


براساس این گزارش، با وجود این، انتشار نتیجه نظرسنجی انجام شده به‌وسیله دانشگاه «مریلند» نشان می‌دهد که 52 درصد مردم آمریکا خواستار حمایت نمایندگان از توافق هسته‌ای هستند.


از سوی دیگر 23 درصد خواستار افزایش تحریم‌ها و 14 درصد خواستار بازگشت مقام‌های دولتی پای میز مذاکره و ازسرگیری گفت‌وگوها برای گرفتن نتیجه بهتر هستند.


برطبق نظرسنجی، 62 درصد از کسانی که «مستقل» هستند و 72 درصد از «حامیان رسمی دموکرات‌ها»، از کنگره خواسته‌اند به توافق رای «آری» دهند. در میان حامیان رسمی جمهوری‌خواهان، حمایت از توافق هسته‌ای به 33 درصد کاهش یافته است.


پیشتر نظرسنجی انجام شده به‌وسیله خبرگزاری رویترز در ماه آوریل نشان می‌داد که تعداد زیادی از رای‌دهندگان به جمهوری‌خواهان، از توافق هسته‌ای با ایران حمایت می‌کنند. در نظرسنجی‌های انجام شده از آوریل تا جولای گذشته، شمار حامیان توافق هسته‌ای، رقمی حدود 56 تا 59 درصد را نشان می‌داد.


تازه‌ترین نظرسنجی در زمانی منتشر شده است که دو سناتور کلیدی آمریکا حمایت خود را از توافق هسته‌ای اعلام کرده‌اند و با این اوضاع استفاده احتمالی از حق وتوی «باراک اوباما» رئیس‌جمهوری آمریکا علیه مخالفان، تنها به یک رای دیگر نیاز دارد.



انتهای پیام/

ارسال نظر