صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۹ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۷
کاکویی در گفتگو با آنا:

بیانیه «گام دوم» فرصتی برای استفاده از توانایی‌های جوانان است

دبیرکل حزب آزادگی ایران اسلامی گفت: بیانیه گام دوم انقلاب ترسیم‌کننده فضای مناسبی است تا نیروهای جوان و تازه‌نفس در چرخه مدیریت کلان کشور ورود پیدا کنند.
کد خبر : 366468

عیسی کاکویی در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، انتخاب مدیران و سیاست‌گذاران شایسته را یکی از راهکارهای مهم برای برون‌رفت از مشکلات امروز کشور براساس بیانیه «گام دوم» انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: مدیران از عوامل مهم مدیریت و برنامه‌ریزی و بهره‌گیری از منابع و فرصت‌های موجود به‌شمار می‌آیند.


وی افزود: بیانیه گام دوم ترسیم‌کننده فضای مناسبی است تا نیروهای تازه نفس در چرخه مدیریت کلان کشور ورود پیدا کنند. همچنین براساس این بیانیه ضروری است که مدنظر داشته باشیم جوان‌گرایی به‌معنای کنارگذاشتن مدیران باتجربه و استفاده نکردن از تجربیات آن‌ها نیست؛ زیرا این مدیران از تجربه، دانش و خردی برخوردارند که در نیروهای جوان کمتر دیده می‌شود و ممکن است سپردن تمامی امور به‌دست جوانان در آینده مشکل‌آفرین باشد.


دبیرکل حزب آزادگی ایران اسلامی تصریح کرد: اما از طرف دیگر نباید موضوع استفاده از تجربیات مدیران باتجربه به موضوع و بهانه‌ای برای تصلب و انجماد در کرسی‌های مدیریتی و عدم میدان‌دهی به جوانان تبدیل شود؛ بنابراین باید با در پیش گرفتن مسیر اعتدال در استفاده از جوانان، همیشه ملاک استفاده از توانایی‌های مدیران جوان، دانش و استعداد آن‌ها باشد.


کاکویی افزود: مسائل اجتماعی و فرهنگی و دغدغه نسل فعلی کشور، تفاوت‌هایی با ایده‌ها و تفکرات نسل‌های قبل دارد که طبیعی است؛ لذا مدیران و برنامه‌ریزان کشور باید این تفاوت در شیوه و نحوه تفکر را بپذیرند و از آن‌ها به‌عنوان ابزار تسهیل‌کننده توسعه، پیشرفت و اعتلای جمهور اسلامی ایران بهره بگیرند.


وی در پایان بر ضرورت تمرکز و انسجام هسته‌های اصلی قدرت و حفظ حکومت تأکید کرد و موازی‌کاری و چندگانگی در تصمیم و اجرا را از دیگر موانع قوام و قدرت‌گیری هسته و بدنه مدیریت عالی در کشور برشمرد.


انتهای پیام/4079/


انتهای پیام/

ارسال نظر