صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۲ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۷
حجت‌الاسلام قمی:

نباید در مجلس روضه حضرت سیدالشهدا (ع) خلل وارد کرد

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: در مجلس روضه حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام نباید با دستکاری‌های مدرن خلل وارد و هیئت را تبدیل به یک سازمان حاکمیتی کرد.
کد خبر : 366457

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از سازمان تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام‌ محمد قمی در گردهمایی مجمع شاعران اهل بیت علیهم‌السلام در مشهد مقدس با اشاره به‌ضرورت نقش‌آفرینی در تمهید و آماده‌سازی طلوع خورشید ولایت عظمی گفت: اهتمام به شعر آیینی و شعر هیئت وجود دارد و این عرصه خاصی است که بی‌ادعا آمده‌ایم و باهمت بیش از پیش در این عرصه و با کمک هم آن را پیش می‌بریم.


وی تصریح کرد: این قطعه‌ای از بهشت که در حیات انسان امروز دارد کار می‌کند و برترین آثار را دارد یعنی در مجلس روضه حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام نباید با دستکاری‌های مدرن خلل وارد و هیئت را تبدیل به یک سازمان حاکمیتی کرد؛ همچنین پیرامون موضوع اقتصاد هیئت باید دقت شود که نباید به چرخه طبیعی این شجره طیبه لطمه زد.


رئیس سازمان تبلیغات اسلامی تأکید کرد: مجلس روضه سیدالشهدا علیه‌السلام شجره طیبه است، آسیب‌شناسی هم لازم است اما گاهی بیش از حد پرداختن به آسیب‌شناسی خودش تبدیل به آسیب می‌شود و اگر برکات این مجالس را بررسی کنیم آنهایی که اهل فرهنگ، ادب و دغدغه‌مند هستند می‌دانند و می‌توانند به اصلاح و ارتقا و هدایت آن بیاندیشند.


وی با اشاره به دیدار اخیر مداحان و شاعران آیینی با رهبر معظم انقلاب گفت: مقام معظم رهبری در این جلسه اشاره کردند که مداح مبلّغ معارف اسلام ناب و انقلاب اسلامی است و از یک منظر و به‌ طریق‌ اولی می‌توان گفت، شاعر نیز مبلّغ مکتب و معارف انقلاب اسلامی است و حتماً می‌تواند تأثیرات تاریخ‌ساز و سرنوشت‌ساز داشته باشد و گفتمانی را در جامعه تثبیت کند.


قمی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در این دیدار در مصاف تمدنی و الگوی پیشرفت ایرانی اسلامی نمونه‌ای اولویت‌دار را مطرح کردند که آن موضوع خانواده بود.


وی افزود: به این سؤال بارها اندیشیده‌ام که چرا وظیفه اقامه دین خدا و تبیین و تبلیغ کلمه حق، بعد از رسول اعظم صلی الله علیه و آله به یک خانواده سپرده‌ شده است یعنی اهل‌بیت علیهم‌السلام و چرا پای خانواده در میان است البته حضرت فاطمه سلام‌الله علیها نقش بی‌بدیلی بعد از پیغمبر خدا در تبیین کلمه حق دارد؛ حال این سؤال مطرح می‌شود که کدام یک از ما به صورت خانوادگی پای تبیین کلمه حق ایستاده‌ایم؟


انتهای پیام/4072/4090/


انتهای پیام/

ارسال نظر