صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۵ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۷
مدیر تیم سی‌لرن مطرح کرد:

لزوم حمایت از طرح‌های برگزیده استارت‌آپ آموزشی دانشگاه آزاد

مدیر تیم سی‌لرن گفت: انتظار داریم که مسئولان و مدیران برای تکمیل طرح اراده شده در استارت‌آپ ویکند آموزشی دانشگاه آزاد حمایت‌های مادی و معنوی لازم را انجام دهند.
کد خبر : 366456

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اولین استارت‌آپ ویکند محتوای آموزشی هفته گذشته به همت واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی، در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد تا افراد دارای طرح و ایده طرح‌های خود را ارائه دهند. نام ۵۵ طرح در لیست معرفی به عنوان طرح‌های انتخاب شده وجود داشت که چند طرح به دلیل عدم حضور افراد صاحب ایده، معرفی نشدند.


در پایان این رویداد سه تیم برتر انتخاب شدند؛ تیم سی‌لرن نیز موفق به کسب رتبه سوم در استارت‌آپ ویکند آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی شد.


رادمهر کمالی در گفتگو با خبرنگار آنا درخصوص کسب رتبه سوم در استارت‌آپ ویکند آموزشی اظهار کرد: ایده تیم ما، سیستم جامع و یکپارچه آموزشی آنلاین به‌صورت تعاملی و ساده(سی‌لرن)؛ این طرح پاسخگوی تمام نیازهای لازم آموزشی مراکزی است که به‌صورت مجازی محتوای آموزشی خود را عرضه می‌کنند.


مدیر تیم سی‌لرن ادامه داد: مسئله مهم در این طرح بومی بودن و مستقل بودن از پشتیبانی‌های خارجی است و ایرادهای ساختاری و پیچیدگی‌های نسخه رایج خارجی را ندارد و هدف ایده این مورد است که بازدهی کلاس‌ها و جلسات آنلاین را به میزان ملاقات‌های حضوری بالا ببریم و با این طرح توانستیم رتبه سوم استارت‌آپ ویکند آموزشی را کسب کنیم.


وی درباره علت تحقیق بر روی سیستم جامع و یکپارچه آموزشی آنلاین به‌صورت تعاملی و ساده تصریح کرد: مهمترین مسئله این بود که این طرح طبق یک‌سری نیازهای واقعی دانشگاه(واحد الکترونیکی) مطرح شد و این امر باعث شد که تعداد زیادی از افراد حاضر در رویداد استارت‌آپ، نظر مثبت و کنجکاوانه به این طرح داشته باشند و در مرحله اول که انتخاب براساس آرای جمع بود، این ایده قبول شد. 


کمالی درباره امتیاز سیستم جامع و یکپارچه آموزشی آنلاین به‌صورت تعاملی و ساده تأکید کرد: امتیاز اصلی این طرح که از ابتدا به دنبال آن بودیم، ورود رسمی و همکاری با دانشگاه از طریق مرکز رشد بود که به این مهم دست یافتیم.


مدیر تیم سی‌لرن خاطرنشان کرد: انتظار داریم که مسئولان و مدیران برای تکمیل طرح حمایت‌های مادی و معنوی لازم را انجام دهند و معاونت‌های دانشگاه آزاد واحد الکترونیکی در قسمت‌های مرتبط همکاری سازنده داشته باشند. این طرح جامع است و در بخش‌های زیادی به منابعی نیاز دارد که صرفاً در اختیار معاونت فنی و زیرساخت و معاونت آموزشی دانشگاه است.


وی ادامه داد: نتیجه این طرح در وهله اول به دانشگاه برمی‌گردد و انتظار همکاری با تیم‌های برتر، انتظار منطقی و معقولی است. توقع داریم که کارگاه‌ها و مشاوره‌های تخصصی برگزار شود و اهمیت راهنمایی و مشاوره در این مرحله که مرحله اصلی فعالیت است، چندین برابر است.


کمالی درباره اعضای تیم سی‌لرن گفت: فرپور کلانتری(مهندس نرم‌افزار)، رادمهر کمالی(ایده‌پرداز و سرتیم)، امیرحسین قرائی(طرح‌ریز آموزشی)، امیرعرفان غلامی(تحلیلگر بوم)، معصومه دهقانی(بازایاب و طراح) و هانیه اخگری(متخصص شبکه) از اعضای تیم سی‌لرن هستند.


انتهای پیام/4060/4113


انتهای پیام/

ارسال نظر