صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۹ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۷
روز گذشته صورت گرفت؛

برگزاری رویداد استارت‌آپی تغذیه سالم در دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا

رویدارد استارت‌آپی غذا و تغذیه سالم با حضور ایده‌پردازان صنعت غذایی در سالن شهید آوینی دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا برگزار شد.
کد خبر : 366454

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرضا، رویداد استارت‌آپی با حضور انبوه ایده‌پردازان در صنعت غذایی روز گذشته در سالن شهید آوینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا برگزار شد.


مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا در حاشیه این مراسم درباره سلامت غذایی گفت: سلامت غذایی یکی از ارکان اصلی سلامت جامعه است و می‌توان میزان رشد و توسعه هر کشوری را با سلامت آن جامعه مرتبط دانست.


اعظم اعرابی تصریح کرد: از مهم‌ترین مشکلات بهداشتی عمومی در کشورهای توسعه‌یافته و در حال توسعه، چاقی و اضافه وزن است.


وی ادامه داد: بر اساس آمارهای سازمان جهانی بهداشت در سال 2016  بیش از 1.9 میلیارد نفر از بزرگسالان 18 سال و بالاتر دارای اضافه وزن بوده‌اند که از این تعداد بیش از 650 میلیون نفر بزرگسال چاق هستند و دلیل آن تغییر در الگوی مصرف غذایی است.





مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا افزود: این رویداد استارت‌آپی به همت ستاد کارآفرینی شهرضا و گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا با محور موضوع غذا و تغذیه سالم با حضور استارت‌آپ‌ها،  متخصصان و سرمایه‌گذاران حوزه  غذا و تغذیه برگزار شد.


دبیر اجرایی استارت‌آپ تغذیه سالم گفت: 20 ایده به دبیرخانه استارت‌آپ ارسال که پس از داوری مقدماتی 13 ایده برای ارائه در رویداد انتخاب شد.


اعرابی تصریح کرد: در این رویداد استارت‌آپ‌ها به مدت سه دقیقه کسب و کار خود را معرفی کردند.


وی افزود: در این رویداد ایده‌های پک‌فروت، بسته‌بندی قارچ دکمه‌ای با افزایش ماندگاری به مدت 25 روز و تولید فراورده‌های غذایی غنی‌شده با عصاره آنغوزه ریزپوشانی شده حائز رتبه‌های برتر شدند.



مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا گفت: دو ایده اول برای اجرایی‌شدن و تبدیل به کسب و کار با سرمایه‌گذاران حاضر در جلسه شبکه ارتباطی خود را توسعه دادند.


اعرابی تصریح کرد: همزمان با برگزاری استارت‌آپ غذا، جشنواره غذای سالم و سنتی نیز برای ترویج فرهنگ تغذیه سالم آغاز به کار کرد.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر