صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۵ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
قربانی:

دلیل قاچاق دارو، ارزانی آن در کشور است!

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: داروها با یارانه دولتی تولید و در کلینیک‌ها و بیمارستان‌ها ارزان ارائه می‌شود و این مسئله سبب شده داروها از مرز خارج شوند.
کد خبر : 366375

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از خانه ملت، محمدحسین قربانی با اشاره به صحبت‌های اخیر معاون وزیر بهداشت و درمان در خصوص قاچاق برخی از داروهای بیماران خاص گفت: از آنجایی که کالاهای بسیار ضروری و استراتژیکی مانند داروها با یارانه دولتی تولید و در کلینیک‌ها و بیمارستان‌ها برای بیماران خاص ارزان ارائه می‌شود، لذا این مسئله سبب شده برخی از افراد سودجو داروهایی را از مرز خارج کنند.


صادرات دارو صرفاً پس از تأمین نیاز داخلی مجاز است / دلیل قاچاق دارو، ارزانی آن در ایران است!


نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی افزود: زمانی که قیمت داروهای تولید داخلی با نمونه خارجی آن تفاوت معنی‌داری داشته باشد، ممکن است مانند کالاهای غیردارویی به‌صورت قاچاق مبادله شود، اما خروج رسمی و صادرات هرگونه از داروهای مورد نیاز کشور، به‌ویژه داروی بیماران خاص، بدون توجه به نیاز داخلی، به هیچ عنوان وجود ندارد.


قربانی اظهار کرد: ایران برای تولیدات دارو و کالاهای استراتژیک یارانه بسیاری در اختیار تولیدکنندگان قرار می‌دهد؛ از طرفی تفکرات و بحث‌های دانش‌بنیان نیز تأثیر زیادی بر کاهش قیمت داروهای تولید داخل داشته است؛ طبیعتاً تفاوت قیمت نسبتاً بالای داورها، باعث سوء‌‌‌استفاده برخی از افراد شده است؛ بنابراین ضروری است وزارت بهداشت هر چه سریع‌تر تمهیداتی را جهت مقابله با این مسئله مدنظر قرار دهد.


بازار داروی روسیه در سیطره ایران


این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: خوشبختانه امروز با وجود دانشمندان ایرانی و توان نیروهای داخلی، بسیاری از داروهای بیماران خاص و داروهای خاص و گران قیمت از جمله داروی درمان ام.اس، در کشورمان تولید و پس از تأمین نیاز داخلی، به بسیاری از کشورهای جهان صادر می‌شود. لازم به ذکر است در حال حاضر بیش از 80 درصد بازار دارویی روسیه در اختیار داروهای ایرانی است.


عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: سازوکار توزیع دارو با بسیاری از کالاهای بهداشتی و داروخانه‌ای متفاوت است. تولیدکنندگان در سیستم توزیع دارو هیچ نقشی نداشته و داروها صرفاً از طریق چند شرکت محدود پخش دارو که زیر نظر وزارت بهداشت و درمان فعالیت می‌کنند، توزیع می‌شود. بی‌‌تردید اگر ضعف و تخلفی در این سیستم وجود داشته باشد، ناشی از کوتاهی مسئولان مربوطه است و اگر نتوانند همین تعداد محدود شرکت‌های پخش دارو را مدیریت و کنترل کنند، ماندنشان در وزارت بهداشت منطقی نیست.


انتهای پیام/4071/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر