صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۰ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۷
در دانشگاه گلستان؛

دومین نشست معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی برگزار شد

دومین نشست معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های منطقه ۲ کشور به میزبانی دانشگاه گلستان در اسفندماه برگزار شد.
کد خبر : 365348

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دومین نشست معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های منطقه ۲ کشور به میزبانی دانشگاه گلستان برگزار شد.


در ابتدای این نشست فرهاد یغمائی رئیس دانشگاه گلستان ضمن خوشامد به حاضرین در جلسه از حمایت‌های همه‌جانبه اساتید و کارمندان دانشگاه گلستان در رویارویی با موقعیت‌های بحرانی تقدیر کرد و آن را نشانه‌ای بر وجود فضای صمیمی و دوستانه حاکم بر دانشگاه دانست.


یغمائی با اشاره به حساسیت‌های موجود در معاونت فرهنگی و اجتماعی افزود: از آنجائی که دانشجویان مهم‌ترین رکن دانشگاه و جامعه هستند، زنده نگه‌داشتن روحیه نشاط و شادابی در آن‌ها یکی از مهم‌ترین اهداف و برنامه‌های معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌هاست.


در ادامه این نشست فریدون رحیم زاده مشاور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: از موضوعات مهم و موردتوجه وزارت علوم در تفکیک مناطق ده‌گانه کشور، تمرکززدایی از مرکز و وزارتخانه‌ها است و ایفا کردن نقش ستادی آن‌ها در مدیریت و برنامه‌ریزی دقیق برای هر منطقه است.


رحیم زاده خاطرنشان کرد: در قسمت‌های آموزشی و پژوهشی وزارتخانه نیازمند به همگام‌سازی و برنامه جامع علمی منحصربه‌فرد است، ولی با توجه به اقتضائات بومی و فرهنگی هر منطقه، برنامه‌ریزی مطلق در خصوص برنامه‌های فرهنگی مناطق مقدور نیست.


وی به نقش رسانه‌های مجازی اشاره کرده و افزود: ساختارهای رسمی فرهنگ، در کل کشور در حال بازنشستگی هستند و مردم بدون نیاز به ساختار فرهنگی، با تکیه‌بر شبکه‌های ارتباطی مجازی و با استفاده از نرم‌افزارهای متفاوت سعی در بیان و ارائه خواسته‌های خوددارند به‌طوری‌که اگر طرح جدیدی در این زمینه نداشته باشیم، در آینده با مشکل مواجه خواهیم بود.


مشاور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در خاتمه  به نقش فرهنگ اشاره و اذعان کرد: فرهنگ یک نوع زیستن و بودن در جهان است ولی از آنجائی که انسان‌ها در سلسله‌مراتب طولی کار می‌کنند موضوع فرهنگ به یک مورد فوق‌برنامه یا ساختار تقلیل یافته است که به‌تبع آن باعث از بین رفتن جنبه‌های زیست جهانی و برانگیزاننده فرهنگ خواهد شد.


در ادامه این نشست در خصوص برگزاری اقدامات و فعالیت‌های مشترک منطقه‌ای ازجمله برپایی جشنواره نشریات دانشجویی، کنگره شعر دانشجویی و مشاعره بحث و تبادل‌نظر شد.


انتهای پیام/4107/


انتهای پیام/

ارسال نظر