صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۳ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۷
عارف خبر داد:

تشکیل جلسات تخصصی سند الگوی ایرانی ـ اسلامی پیشرفت در دانشگاه‌ها

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون از تشکیل جلسات تخصصی سند الگوی ایرانی ـ اسلامی پیشرفت در دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه خبر داد.
کد خبر : 365173

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، علی‌اکبر عارف در نشست علمی هم‌اندیشی استادان با موضوع بررسی سند الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت با قرائت بند پنج این سند اظهار کرد: این سند به تمامی مجامع علمی و تحقیقاتی کشور از جمله دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه ارسال شده است تا حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها با تشکیل جلسات تخصصی و بررسی و تحقیق و تفحص بتوانند بندهایی که لازم است ویرایش و اصلاح کنند.


وی اضافه کرد: این یک سند بالادستی است و با توجه به اینکه مربوط به آینده و پیشرفت کشور بوده و از دغدغه‌های مهم و مورد تأکید مقام معظم رهبری است، باید با مراقبت و دقت بیشتری مورد اتقان نظر قرار گیرد.


ضیایی یکی از حاضران دوره ارشد مامایی با بیان اینکه این سند الگویی هدفمند است و باید تمام جزئیات در آن بررسی شود، عنوان کرد: در چند بند مربوط به رشته کاری خودم كه مورد مطالعه قرار دادم كلی‌گویی شده است، باید كمی ریزبینانه‌تر همراه با اجزای مربوطه دیده شود.


فرحناز حمزه‌ای از استادان رشته شیمی بیان کرد: این سند پس از بحث و گفتگو و اضافه یا حذف بعضی از بندها باید به ترتیبی ارائه شود كه با گذشت زمان و رشد و توسعه علمی امكان بررسی و ویرایش مجدد وجود داشته باشد.


علیرضا گلچین عضو هیئت علمی دانشکده دامپزشکی واحد کازرون مطرح کرد: با اندكی مطالعه دریافتم كه این سند یک چیز خارق‌العاده و منحصر به فرد است و با اجرای این سند، كشور از هرگونه وابستگی نجات می‌یابد و به قله‌های رفیع علم و دانش راه پیدا می‌کند.


امان‌الله كلانتری کارشناس ارشد علوم سیاسی تبیین کرد: این سند بالاتر و فراتر از هر برنامه دیگری نظیر پنج ساله است، هقت سال وقت صرف تنظیم این سند شده و هزاران كارشناس متبحر و زبده این سند را بررسی و محتوای آن را تنظیم كرده‌اند. اینگونه نباشد كه از آن بگذریم؛ باید یک تیم قوی متشكل از جامعه‌شناس، روانشناس و متخصصان دیگر جمع‌آوری و ساعات فراوانی بر روی این سند و بندهای آن بحث و بررسی و تحقیق شود و از طرف دانشگاه حمایت‌های مالی صورت پذیرد.


محمدکاظم دهقانیان استاد رشته ادبیات یادآور شد: با توجه به تغییر و تحولات سالانه که در سطح كلان كشوری و به‌کارگیری این اسناد در دولت‌های مختلف تضمینی وجود داشته است، این سند نباید دستخوش تغیرات گردد و با توجه به بسط و رشد بسیار بالا در زمینه‌های مختلف علمی در جهان باید این سند قابل بالانس و هماهنگی در سطوح مختلف برای سال‌های آینده و همسو با رشد علمی جهان و كشور باشد.


به گزارش آنا، در این جلسه مقرر شد جلسات بررسی این سند به صورت مدون و هفتگی برگزار شود تا به نتیجه و قابل قبولی برسد.


انتهای پیام/4078/


انتهای پیام/

ارسال نظر