معاهده با تلآویو بیانگر رویکرد خصمانه انگلیس پس از برگزیت است
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا از «میدل ایست آی»، «ریوکا بارنارد»، فعال ضد جنگ در مقالهای با ابراز تأسف از بیتوجهی دولت انگلیس به نقض مکرر حقوق بشر توسط رژیم صهیونیستی در سرزمینهای اشغالی اذعان کرد که انعقاد یک معاهده جدید تجاری میان لندن و تلآویو بیانگر سیاست خارجی خصمانه انگلیس بعد از خروج از اتحادیه اروپا و برگزیت است.
وی ادامه داد: در راستای تلاش برای اطمینان از ادامه روابط تجاری بعد از تصویب لایحه برگزیت و خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، اداره تجارت بینالملل بهصورت 24 ساعته در تلاش است تا به هر معاهدهای تن بدهد تا دستش از برگزیت خالی نماند، بهعنوان مثال در اواسط ماه گذشته انگلیس معاهده تجاری با رژیم صهیونیستی را امضا کرد که جایگزینی با توافق قبلی این کشور در قالب اتحادیه اروپا باعنوان «توافقنامه تجاری اتحادیه اروپا و رژیم صهیونیستی» بود.
بارنارد افزود: همیشه این نگرانی از ارتباطات تجاری انگلیس با تلآویو وجود داشته، اما این امر بهتازگی به اوج خود رسیده است. سال گذشته بیش از 70 نماینده مجلس از معاملات اسلحه میان انگلیس و تلآویو ابراز نگرانی کردند که همزمان با پخش تلویزیونی شلیک تکتیراندازان صهیونیست بهسوی فلسطینیان غیرمسلح بود.
وی ادامه داد که تلاش بیشازحد دولت انگلیس در گسترش روابط با رژیم صهیونیستی را میتوان اولاً به این دلیل دانست که دولت انگلیس همیشه برای حقوق و امنیت فلسطینها اهمیت کمی قائل شده است و ثانیاً اینکه انگلیس درحال تجربه یک نقصان بزرگ دموکراسی در زمینه تجارت است.
بارنارد تأکید کرد: برای اینکه متوجه شویم قرارداد اخیر دولت انگلیس با رژیم صهیونیستی چه اهمیتی دارد باید به توافقنامه تجارت میان اتحادیه اروپا و صهیونیستها نگاهی بیندازیم که در 1995 منعقد و از 2000 اجرایی شد. از آن زمان تابهحال این توافقنامه مدیریت روابط تجاری اتحادیه اروپا و رژیم صهیونیستی را برعهده داشته است. این توافقنامه امکان همکاریهای همهجانبه بین دو طرف را هموار کرده است.
وی ادامه داد که با این توافقنامه، صهیونیستها برای دستیابی به بازار اتحادیه اروپا راه هموارتری یافتند. سپس از همین راه روابط تلآویو با کشورهای اروپایی نزدیکتر شد که باعث نادیده گرفته شدن جنایات صهیونیستها علیه فلسطینیها شده و جایگاه فرهنگی صهیونیستها را نیز ارتقا داده است. این توافقنامه از سویی باعث شده است صنایع نظامی صهیونیستی به سرمایهگذاری 500 میلیون دلاری اروپاییها تا افق 2020 دست یابند.
بارنارد تأکید کرد که اروپا هم با کمک صهیونیستها توانسته است نیروهای نظارتی و مراقبی خود را در راستای سرکوب اعتراضات تقویت کند. به همین دلایل فعالان حقوق بشر درخواست بازنگری درباره توافقنامه تجارت را مطرح کردهاند.
وی ادامه داد: با توجه به اهمیت این توافقنامه برای اروپا، روشن میشود که چرا انگلیس بهدنبال انعقاد معاهده جدید با تلآویو است. انگلیس نمیخواهد روابط خود با صهیونیستها را بعد از تصویب برگزیت و خروج از اتحادیه اروپا از دست دهد. دشمنی دولت انگلستان با فلسطینیها و نیز کمک اسرائیل در سرکوب مخالفتهای احتمالی در کشور میتوانند علل تلاش لندن برای انعقاد قراردادهای جدید با تلآویو باشند.
انتهای پیام/4033/4124
انتهای پیام/