سرمایهگذاری را از بخش مسکن به سمت گردشگری سوق میدهیم
به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سید حمید موسوی در نشست خبری که پیش از ظهر امروز برگزار شد، گفت: در دو حوزه نما و مناسبسازی، اقدامات مؤثری صورت گرفته است که در حوزه نما میتوان به تشکیل کمیتههای نما و تصریح ضوابط عام و خاص برای نما اشاره کرد.
وی با اشاره به اقدامات صورتگرفته در حوزه مناسبسازی اظهار کرد: نگاه ما این است که همه گروههای اجتماعی در شهر از جمله افراد دارای معلولیت امکان استفاده از شهر و خدمات آن را داشته باشند که در ارتباط با آن کمیته مناسبسازی مناطق تشکیل و دستورالعملها در خصوص صدور پروانه به آنها ابلاغ شده است.
شهردار منطقه یک تهران در ادامه در خصوص اقدامات حوزه ساختمان در زمان حضورش در اداره کل معماری و ساختمان شهرداری افزود: یکی از مهمترین اقدامات صورتگرفته در این حوزه، اصلاح گزارش مهندسان ناظر و کیفی شدن آن بود.
وی استاندارد کردن تیرچه، سازههای بتنی و اسکلت را از دیگر اقدامات صورت گرفته در حوزه ساختمان عنوان کرد که میتواند تلاش در راستای خروج افراد فاقد صلاحیت از چرخه ساخت و ساز را منجر شود.
موسوی شناسنامهدار کردن ساختمانهای بلند، تدوین دستورالعمل ایمنی برای آنها و آموزشهای ایمنی در هزار برج تهران برای ساکنان آن را از اقدامات این اداره کل در همکاری و هماهنگی با سازمان آتشنشانی تهران عنوان کرد.
شهردار منطقه یک تهران در ادامه ضمن اشاره به اینکه منطقه یک شهرداری تهران از نظر وسعت ۴۹,۹ کیلومتر داخل محدوده و ۱۰۱ کیلومتر دارای حریم است، از استعداد مواهب طبیعی و اکولوژیکی منطقه سخن به میان آورد و گفت: به دنبال آن هستیم تا رویکرد سرمایهگذاری را از بخش مسکن به سمت گردشگری متمایل و ارتقای خدمات به شهروندان تهرانی و ایجاد فرصتهای خوب ملی و فراملی را فراهم کنیم.
وی ادامه داد: سرانه فضای سبز در منطقه یک شهرداری تهران ۴۲,۲ متر مربع برای هر نفر و ۲۲ درصد منطقه دارای کاربری فضای سبز است ولی ۱۶ درصد از این ۲۲ درصد به عنوان باغ بوده و در تملک افراد است و به دنبال آن هستیم تا با اصلاح کاربری و خدمات ارزش افزوده، مالکان را ترغیب کنیم تا باغها را در این منطقه از بین نبرده و فضای آن را برای شهر حفظ کنند.
موسوی در ارتباط با هفت روددره در منطقه یک شهرداری تهران اذعان کرد: با دستور شهرداری به دنبال تجهیز این مناطق برای پذیرایی از مهمانان نوروزی هستیم.
شهردار منطقه یک تهران در ادامه ترافیک سنگین و کور را یکی از معضلات منطقه دانست و افزود: نگاه منفعتطلبانه و غیرکارشناسی در راستای سرمایهگذاری در بخش مسکن باعث ایجاد گره ترافیکی و مشکلاتی در عبور و مرور شده است.
موسوی راه حل برونرفت معضل ترافیک در منطقه را مترو عنوان کرد و گفت: با جلساتی که با مترو و شورای شهر داشتیم نسبت به این موضوع به اتفاق نظر رسیده و به دنبال آن هستیم تا با اتصال خط یک و ۳ مترو ترافیک را در شرق منطقه یک شهرداری تهران ساماندهی کنیم.
وی در خصوص رفع مشکل ترافیک در نواحی غرب منطقه از گفتگو با مسئولین بنیاد مستضعفان در مجموعه توچال سخن به میان آورد و گفت: به دنبال آن هستیم تا پارکینگهای منطقه ولنجک را به پایانه گردشگری در کنار نمایشگاه بینالمللی منتقل کنیم تا به جای اینکه پارک خودروها در ایستگاه یک توچال ترافیک منطقه را مختل کند، از بار ترافیکی آن بکاهیم.
موسوی تصریح کرد: برای انتقال افراد از این پارکینگ تا ایستگاه یک توچال نیز بهدنبال راهاندازی روشهای جدید حمل و نقل همچون مونوریل، اتوبوس هوایی و یا استفاده از ال. آر. تی (LRT) هستیم.
شهردار منطقه یک تهران در ادامه از برنامههای این منطقه برای کاهش ترافیک در ناحیه مرکزی این منطقه سخن به میان آورد و افزود: ایجاد پیادهراه در خیابان شهرداری، یکطرفه کردن خیابان ولیعصر به سمت شمال، یکطرفه کردن خیابان شهرداری به سمت شرق و یکطرفه شدن خیابان شریعتی به سمت جنوب تا پل صدر از جمله اقداماتی است که با مذاکره با پلیس راهور به دنبال اجرایی کردن آن هستیم.
وی همچنین یکی از مأموریتهای اصلی شهر را نگهداشت و مناسبسازی شهر عنوان و تصریح کرد: ما با تأسیس اداره ناحیه محوری در تلاش هستیم تا با ارتقای نگهداشت و پاکیزگی، رضایتمندی شهروندان را فراهم کنیم.
موسوی تکمیل تقاطع چمران-ولنجک و اتصال زیرگذر بلوار ارتش به اتوبان امام علی جنوب را از مجموعه فعالیتهایی عنوان کرد که تا پایان سال مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت.
وی در خصوص توسعه سرمایهگذاری در منطقه نیز افزود: ما این رویکرد را از شهرداری آغاز کردیم و در این راستا ۷۹ موقعیت بلاتکلیف از جمله ورودی امام علی از ازگل را شناسایی کرده و در تلاش هستیم تا توسط شهرداری یا مشارکت بخش خصوصی از ظرفیتهای آن استفاده کنیم.
شهردار منطقه یک تهران در ادامه با اشاره به مصوبه جدید برجباغ خاطرنشان کرد: در دهه ۷۰و ۸۰ سرمایهگذاری بیرویه در بخش مسکن باعث شد تا فضای سبز باغی منطقه از ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار به ۳۵۵ هکتار کاهش یابد که در این راستا قصد داریم تابا توجه به این مصوبه جدید، جلوی از بین رفتن فضاهای سبز را بگیریم.
موسوی در پایان در پاسخ به سؤال خبرنگار آنا در ارتباط با موضوع گرمخانهها نیز گفت: توسعه گرمخانهها کار درستی نیست زیرا حضور این مکانها با افزایش جرایم مختلف، بافت پیرامون خود را نابود میکند و به همین خاطر ما در تلاش هستیم تا این مراکز را در مقیاس محلات برای افراد بی سرپناه و یا کارگران فصلی فعال و ساماندهی کنیم.
انتهای پیام/۴۱۰۵/خ
انتهای پیام/