صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۳۵ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۷
در کمیسیون علمی مطرح شد؛

جمهوری اسلامی از نظر شاخص توسعه انسانی جزء 7 کشور برتر جهان است

اعضای کمیسیون علمی و فناوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه این کمیسیون عنوان کردند که جمهوری اسلامی ازنظر شاخص توسعه انسانی جزء 7 کشور برتر جهان است.
کد خبر : 365090

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، اعضای کمیسیون علمی و فناوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه این کمیسیون عنوان کردند که جمهوری اسلامی از نظر شاخص توسعه انسانی جزء 7 کشور برتر جهان است.


در این جلسه، گزارش تدوین‌شده تحت عنوان «سرمایه انسانی» ارائه و روند انباشت سرمایه در کشورمان در مقایسه با سایر کشورها بررسی شد.


در این گزارش ضمن اشاره به این موضوع که کشورمان از نظر رشد شاخص توسعه انسانی جزء 7 کشور برتر در جهان است، توجه به این ظرفیت به منظور شکوفایی قابلیت‌های کشور نیز مورد تأکید قرار گرفت.


در ادامه این گزارش با اشاره به بیانیه «گام دوم انقلاب» مقام معظم رهبری و ویژگی‌های نیروی انسانی کشور عنوان شد که باید توجه بیشتری به مقوله ظرفیت‌های اجتماعی کشور صورت گیرد.


در این گزارش همچنین تأکید شد متوسط نرخ بقا برای بزرگسالان در منطقه برابر با 90 درصد و برای ایران 92 درصد است و همچنین متوسط شاخص سرمایه انسانی در منطقه غرب آسیا 0/56 واحد و در کشور 0/59 واحد است.


پس از ارائه این گزارش اعضای کمیسیون به بیان نظرات و پیشنهادهای خود پرداختند که اهم آن به شرح ذیل است: برنامه‌ریزی‌های جدی در هدایت تحصیلی مبتنی بر آشنایی با نیازهای جامعه و بازار کار، تدوین شاخص‌های بلندمدت در حوزه علم و فناوری و رصد دائم آن، تعیین چالش‌ها و فرصت‌های پیشروی آموزش عالی، کیفیت‌بخشی به شاخص‌های مدیریتی، ارتقای ویژگی‌های اجتماعی و شخصیتی، سازگار سازی مدیریت شهری کشور با شاخص‌های جهانی علم و فناوری، توجه به خانواده در برنامه‌ریزی‌های شهری و تقویت بینش اجتماعی و احصای شاخص‌های سرمایه انسانی کشور.


انتهای پیام/4118/ 4122/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر