صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۰ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۷
مهمانان جدید بازی‌های آسیایی؛

کشورهای اقیانوسیه در بازی‌های آسیایی 2022 شرکت می‌کنند

با اضافه شدن ورزشکاران کشورهای اقیانوسیه، کار ایران و دیگر کشورهای آسیایی برای کسب مدال در بازی‌های آسیایی دشوارتر شد.
کد خبر : 365050

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، سی و هشتمین نشست شورای المپیک آسیا امروز برگزار شد و مقرر گردید که از دوره بعد بازی‌های آسیایی که در هانگژو چین برگزار می‌شود، کشورهای اقیانوسیه نیز به‌جمع آسیایی‌ها بپیوندند و در این مسابقات شرکت کنند.


کشورهای اقیانوسیه پیش از این نیز در رقابت‌های داخل سالن آسیا که در سال 2017 برگزار شد، شرکت داشتند و حالا باید آن‌ها را در بازی‌های آسیایی 2022 در رقابت با ورزشکاران آسیایی ببینیم.


پیش از این، کشورهای اقیانوسیه در رقابت‌هایی چون بسکتبال، روئینگ و بوکس در رقابت‌های قهرمانی آسیا با تیم‌های آسیایی رقابت کرده بودند. تیم فوتبال استرالیا هم از جمله تیم‌هایی بود که از کنفدراسیون فوتبال اقیانوسیه خارج شد و به‌جمع آسیایی‌ها پیوست و حالا باید منتظر حضور تیم‌های دیگر اقیانوسیه در جمع آسیایی‌ها باشیم.


نگاهی به‌آمار مدال‌آوران استرالیا در المپیک ریو نشان می‌دهد که این کشور در بازی‌های المپیک 2016 به‌رکورد 29 مدال دست یافت که آماری به‌مراتب بهتر از عملکرد ما در المپیک ریو است. با توجه به‌مدال‌های کسب شده استرالیا در رشته‌هایی چون شنا، تیراندازی با تفنگ، قایقرانی پارویی و بادبانی، دوچرخه‌سواری، دوومیدانی و اسب‌سواری می‌توان از همین حالا ورزشکاران این رشته‌ها را در بازی‌های آسیایی صاحب عنوان دانست. نیوزیلندی‌ها هم در همین رشته‌ها می‌توانند در سطح آسیا در بین مدعیان باشند.


به‌این ترتیب کار ما برای کسب تک‌مدال‌های‌ تیراندازی، دوومیدانی و اسب‌سواری می‌تواند در حضور این رقبا مشکل‌تر شود.  تیم‌هایی چون والیبال و بسکتبال ما هم قطعاً برای کسب مدال در بازی‌های آسیایی کاری سخت‌تر خواهند داشت.


شاید این اتفاق را بتوان تاحدودی مشابه با وقایع اواسط دهه 90 میلادی دانست. زمانی که با فروپاشی شوروی، کشورهای تازه استقلال یافته به‌جمع آسیایی‌ها اضافه شدند و به‌این ترتیب از آن‌زمان به‌بعد کسب عنوان چهارمی آسیا به‌کاری دشوار برای ورزشکاران ایران بدل شد. به‌طوری که از آن‌زمان تاکنون، ایران فقط یک‌بار در بازی‌های آسیایی 2010 صاحب رتبه چهارم شده است.


به‌این ترتیب ورزشکاران ما در ادوار بعدی بازی‌های آسیایی باید در رشته‌های رزمی با تیم‌های شرقی، در رقابت‌های کشتی با ورزشکارانی از جمهوری‌های شوروی سابق و در رشته‌های تیمی با استرالیایی‌ها رقابت کنند. کاری‌که کسب مدال را برای ما دشوارتر می‌سازد.


انتهای پیام/4051/


انتهای پیام/

ارسال نظر