صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۲ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۷
رحیم‌پورازغدی:

دلیل شکست انقلاب‌های منطقه تشکیل نشدن نظام امام و امت بود

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دلیل شکست انقلاب‌های منطقه تشکیل نشدن نظام امام و امت بود.
کد خبر : 364531

به گزارش خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حسن رحیم‌پورازغدی در ششمین کنگره کانون دانشگاهیان ایران اسلامی که برای تبادل‌نظر پیرامون «گام دوم انقلاب» عصر امروز در دانشگاه امام صادق(ع) برگزار شد؛ اظهار کرد: تفاوت اصلی ولایت‌فقیه و رهبری دینی با سایر نظام‌های سیاسی این است که نظام امام و امت هسته اصلی آن است.


وی در ادامه افزود: دلیل اصلی تبدیل‌شدن قیام‌های منطقه‌ای به آشوب‌های سرکوب‌شده این بود که نظام امام و امت تشکیل نشد و نتیجه آن نیز شکست انقلاب‌های مردمی در مصر و سایر کشورها شد.


این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: اتصال امام و امت هم اتصال تئوری و هم اتصال عملی است؛ در این نظام امام تصمیمات خود را با امت در میان می‌گذارد و امت هم باید همپای امام حرکت کند.


رحیم‌پورازغدی اضافه کرد: دستاوردهایی در آغاز دهه پنجم داریم که پیش از این نداشتیم، ما به اندازه چندین حکومت کادر داریم، اوایل پیروزی انقلاب زمانی که شهید رجایی و شهید بهشتی، شهید شد امام فرمودند که ما یار کم نداریم، اما آن زمان افراد کارآمد زیادی نداشتیم که دانشگاهی و تحصیل کرده باشند؛ اکنون نیرو برای تکمیل پروژه دولت‌سازی و تمدن‌سازی مورد اشاره مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم، داریم.


وی افزود: همه جریان‌های مختلف انقلاب اسلامی امتحان خود را پس دادند و در این ۴۰ سال می‌توانیم آسیب‌شناسی صحیحی از وضعیت فعلی کشور و میزان دستیابی به اهداف انقلاب داشته باشیم.


این عضو شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: تعابیری در کشور مطرح شده است که در ادبیات امام و انقلاب نبود، شعار تنش‌زدایی سر دادند اما غافل از اینکه تنش‌زدایی با استکبار در انقلاب وجود ندارد؛ شعار صدور انقلاب به گفتگوی تمدن‌ها تغییر کرد که در واقع هم به گفتگو با پنتاگون تبدیل شد؛ جامعه اسلامی به جامعه مدنی تغییر کرد که مدینه فاضله لیبرال دموکراسی بود و شرط جامعه مدنی غیردینی بودن آن است.


وی تصریح کرد: این اصطلاح‌ها به ظاهر دارای معانی خوبی هستند اما در بطن و واقعیت آن معنی دیگری دارند؛ کسانی که این اصطلاحات را گفتند بازی خوردند و معنی را هم نمی‌دانستند، کسانی شعارهای انقلاب را تغییر دادند که خود توانایی اجرای شعارهای انقلاب را نداشتند.


رحیم‌پورازغدی عنوان کرد: یکی از ابتکارات امام خمینی(ره) این بود که زمین جدایی تعریف کردند و از کلمات غربی استفاده نکردند بلکه دنیا را مجبور به استفاده از اصطلاحات خود کرد؛ در حقیقت اصطلاحات جدیدی وارد عرصه سیاست کرد.


وی خاطرنشان کرد: در طی کردن مسیر انقلاب موفق بودیم، انقلاب‎‌های دیگر در مراحل اولیه شکست خوردند اما انقلاب اسلامی تا 40 سالگی خود پیشرفت‌های چشمگیری داشته است پس اصل نظام کارآمد بوده وگرنه به ۴۰ سالگی نمی‌رسید و از طرفی اگر مسئولان هم کارامد نبودند با وجود این همه تحریم نمی‌توانستند آمار‌های افتخارآمیز را ارائه کنند.


این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اشاره کرد: به اذعان غربی‌ها رشد پس از پیروزی انقلاب اسلامی تصاعدی و انفجاری بوده است؛ اما دهه پنجم انقلاب دهه فکر‌های اساسی برای نظام‌سازی است.


انتهای پیام/4115/ 4122/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر