صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۸ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
با اعتبار 135 میلیارد ریالی؛

بنیاد برکت 450 طرح اشتغال‌زایی در شرق مازندران ایجاد می‌کند

بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تا پایان سال جاری 450 طرح اشتغال‌زایی را در شرق مازندران ایجاد می‌کند.
کد خبر : 364321

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی بنیاد برکت، این بنیاد وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تا پایان امسال 450 طرح اشتغال‌زایی را در شرق استان مازندران و به‌طور مشخص در روستاها و مناطق کم‌تر برخوردار شهرهای نکا، بهشهر و گلوگاه به بهره‌برداری کامل می‌رساند.


طرح‌های اشتغال‌زایی مذکور در قالب طرح اجتماع‌محور سحاب (سرمایه‌گذاری حمایتی اشتغال‌زایی برکت) و در رشته‌هایی مانند پرورش دام سبک و سنگین، زنبورداری، کشاورزی و باغداری ایجادشده است و بیش از 104 روستا را تحت پوشش قرار می‌دهد.


بنیاد برکت برای ایجاد و راه‌اندازی 450 طرح اشتغال‌زایی در شرق استان مازندران 135 میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته است که به‌شکل وام قرض‌الحسنه به متقاضیان پرداخت می‌شود.


این 450 طرح اشتغال‌زایی از میان 2430 طرحی که در ابتدا معرفی‌شده بود، پس از گذراندن مراحلی همچون بازدید و اهلیت سنجی اعتباری و فنی انتخاب‌شده است. از این تعداد، 200 طرح اشتغال‌زایی به ‌بهره‌داری رسیده و مابقی نیز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسند.


در طرح توانمندسازی اقتصادی و اشتغال‌زایی اجتماع‌محور سحاب (سرمایه‌گذاری حمایتی اشتغال‌زایی برکت)، متقاضیان پس از کسب شرایط لازم، از سوی بنیاد برکت برای دریافت وام تا سقف 300 میلیون ریال بدون بهره و با کارمزد 4 درصد به بانک عامل معرفی می‌شوند و به‌منظور ایجاد اشتغال و آموزش موردحمایت و پشتیبانی این بنیاد قرار می‌گیرند.


در قالب این طرح، افراد آموزش می‌بینند که با توجه به پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های منطقه‌ای، چه فعالیت‌هایی داشته باشند و سپس، از آن‌ها حمایت می‌شود. برای این منظور، تسهیلگرانی پیش‌بینی‌شده‌اند که به متقاضیان آموزش می‌دهند، سیستم بانکی را تسهیل و نهاده‌های کسب‌وکار را برایشان فراهم می‌کنند. در طرح سحاب، وام به‌شکل مستقیم به خود متقاضی ارائه نمی‌شود، بلکه در اختیار پشتیبان قرار می‌گیرد تا نهاده‌ها را خریداری کرده و در اختیار آن‌ها قرار دهد و ضمن آموزش، خرید کالایشان را هم تضمین کند.


انتهای پیام/4087/


انتهای پیام/

ارسال نظر