صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۴۵ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
موسوی‌بلده عنوان کرد:

جذب مخاطبان قرآنی با زیبایی‌های تلاوت قرآن کریم

محقق و مؤلف حوزه قرآن گفت: اگر عنصر تلاوت و زیباخواندن قرآن کریم بیشتر گسترش یابد، بی‌شک قلب مردم بیش از گذشته به سوی قرآن کشیده خواهد شد.
کد خبر : 364204

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان، سیدمحسن موسوی‌بلده در جمع استادان و مدرسان قرآن کریم دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای استان‌ کرمان و هرمزگان اظهار کرد: از 60 سال پیش تاکنون و توسط استاد محمدتقی مروت بحث تلاوت‌های بین‌المللی قرآن کریم در ایران راه‌اندازی شد و با استعداد بی‌نظیر قاریان ایرانی شاهد درخشش جمهوری اسلامی در عرصه‌های بین‌المللی بودیم.


وی با تأکید بر این موضوع که فعالیت‌های قرآنی قبل و بعد از انقلاب به‌هیچ عنوان قابل قیاس نیست، افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی گستردگی اهمیت و جایگاه قرآن کریم در کل کشور شاهد فعالیت‌های خاصی بودیم ازجمله حضور بانوان در عرصه‌های ملی و بین‌المللی که اهمیت جایگاه بانوان را در اسلام نشان می‌دهد.


محقق و مؤلف حوزه قرآن گفت: امروز سطح قرائت در کشور به حدی بالاست که قطعاً بعد از مصر جایگاه پیشتاز را در کشورهای اسلامی دارد و امیدواریم جایگاه بهتری را کسب کنیم.


موسوی‌بلده با تشریح جذب مخاطبان قرآنی با زیبایی‌های تلاوت قرآن کریم و روایات مربوط اظهار کرد: باید کارهایی انجام دهیم که مردم به قرآن بیش از پیش علاقه‌مند شوند و یکی از راه‌های جذب مخاطب با زیبایی‌های تلاوت قرآن کریم در محافل عمومی است و قطعاً جذب هنر تلاوت خواهند شد.


وی عنوان کرد: اگر عنصر تلاوت و زیباخواندن قرآن کریم بیشتر گسترش یابد، بی‌شک قلب مردم بیش از گذشته به‌سوی قرآن کشیده خواهد شد و می‌توانیم بگوییم بهتر و مؤثرتر در زمینه فعالیت‌های قرآنی کار کنیم.


این استاد قرآن تصریح کرد: دوره‌های قرآنی که توسط پیشکسوت‌ها و مدرسان باتجربه سبب انتقال تجربیات به نسل‌های بعدی می‌شود و با معلم‌سازی می‌توانیم مسئله توجه به قرآن را بهتر در کشور گسترش دهیم.


موسوی‌بلده خاطرنشان کرد: از این گونه فعالیت‌های قرآنی در دانشگاه آزاد اسلامی به‌خوبی حمایت می‌شود و تشکیل واحدهای قرآنی توسط برخی استادان بسیار تأثیرگذار بوده است.


وی افزود: برای ارتقای استادان دانشگاه آزاد اسلامی طرح‌های مختلفی انجام شده است و دوره‌های برگزار شده می‌تواند روی عملکرد آنان نیز در کلاس‌های درس مؤثر واقع شود.


انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر