صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۲ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
شفیعی‌ثانی تشریح کرد:

جنبه‌های کلیدی الگوگیری جوانان از حضرت زهرا(س)

مدیر دبیرستان دخترانه سمای شیروان جنبه‌های کلیدی الگوگیری جوانان از حضرت زهرا(س) را تشریح کرد.
کد خبر : 364201

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شیروان،‌ فریده شفیعی‌ثانی صبح امروز در جشنواره «سیب سرخ» که با موضوع «سیب سمبل دخت نبی‌اکرم(ص)» در دبیرستان دخترانه سمای شیروان برگزار شد با تبریک ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا و روز زن گفت: این جشنواره یک برنامه آموزشی است که برای سومین سال برگزار می‌شود.


وی با بیان مطالبی از زندگانی حضرت فاطمه(س) افزود: یکی از القاب حضرت فاطمه «تفّاحة الجنّة: سیب بهشتی» بود که فلسفه آن در آیات و روایات ذکر شده است.


مدیر دبیرستان دخترانه سمای شیروان یکی از جنبه‌های کلیدی که همه به‌ویژه جوانان باید از حضرت زهرا(س) الگو بگیرند را جنبه راضی‌بودن به رضایت خداوند دانست و افزود: ایشان همواره در زندگی ملاک‌شان رضایت خداوند بود که بر این اساس یکی از القاب ایشان «راضیه» نامیده می‌شود.


شفیعی‌ثانی دومین جنبه کلیدی الگوگیری حضرت زهرا(س) را دگرگرایی دانست و افزود: حضرت زهرا(س) همه همسایه‌ها را تا صبح دعا می‌کرد. ایشان شخصیتی بود که ۱۸ بار آیاتی با مضامین «هل أتی» در شأن ایشان نازل شده و سومین جنبه کلیدی الگوگیری از ایشان دشمن‌شناسی بود که حضرت زهرا(س) دشمن را خوب می‌شناخت.


وی چهارمین جنبه کلیدی الگوگیری از حضرت زهرا(س) شفقت و مهربانی نسبت به همسر و فرزندان دانسته افزود: یکی از القاب و اسم‌های حضرت زهرا(س) هانیه بود که این لغت یعنی اینکه کسی که با همسر و فرزندانش مهربان است.


مدیر دبیرستان دخترانه سمای شیروان کلیدی‌ترین جنبه الگوگیری از ایشان را مسئله عبادت و بندگی حضرت زهرا(س) دانست و اظهار کرد: ایشان با وجود کارهای خانه و زندگی و با داشتن چهار فرزند از عبادت خداوند غافل نمی‌شدند که اثر تربیتی این موضوع بر حضرت زینب(س) پس از واقعه کربلا و در هنگام اسارت با قرائت نماز شب آشکار شد.


به گزارش آنا،‌ در این جشنواره با حضور مسئولان آموزش‌وپرورش شهرستان از همکاران حوزه پرورشی و دانش‌آموزان منتخب امتحانات نوبت نخست قدردانی شد.


انتهای پیام/4121/4103/


انتهای پیام/

ارسال نظر