صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۵۴ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
صفوی تأکید کرد:

علوم انسانی ما باید از قرآن و نهج‌البلاغه نشأت گیرد

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد گیلان گفت: مبانی و روش‌های علوم انسانی باید تغییر کند، علوم انسانی باید از قرآن و نهج‌البلاغه نشأت گیرد.
کد خبر : 364095

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از رشت، حجت‌الاسلام سید‌محمدحسین صفوی عصر امروز در همایش 40سالگی انقلاب اسلامی و تعالی فرهنگی و سیاسی دانشگاه که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت و با حضور جمعی از مسئولان استانی، رؤسا و معاونان واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی گیلان در سالن اجتماعات واحد رشت برگزار شد،  اظهار کرد: انقلاب اسلامی در یک تضاد و شکاف عمیق با فلسفه الحادی و مادی غرب است و نشان می دهد که ما امروز در حوزه علوم انسانی نیاز به تحول داریم.


وی بیان کرد: انقلاب اسلامی ایران ولایی است و برای تغییر نگرش در هستی‌شناسی و تغییر در مدیریت متفرعانه آمده زیرا جهان امروز آلوده به نگاه شرک‌آلود و تفکر اومانیستی است.


مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی گیلان با بیان اینکه انقلاب اسلامی منادی توحید شد و جایگاه دینی انسان را به او نشان داد،گفت: انقلاب به ما نشان داد که باید استقلال داشته باشیم و یکی از مهمترین مصادیق استقلال، حوزه علوم انسانی است.


صفوی با بیان اینکه علوم انسانی فعلی از همان ابتدا انسان را با رفتار و احکام عملی سکولار تربیت می‌کند، افزود: مبانی و روش‌های فعلی علوم انسانی باید تغییر کند و  علوم انسانی ما باید از قرآن و نهج‌البلاغه نشأت گیرد.


مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی گیلان با بیان اینکه باید از علوم برای فهم بهتر آیات قرآن استفاده کرد، خاطرنشان کرد: باید از نظریات قطعی و علمی برای تبیین آیات قرآن استفاده کنیم؛ چراکه جای نظریه‌سازی از آیات قرآن کریم در محافل علمی ما خالی است.


انتهای پیام/4117/ 4122/


انتهای پیام/

ارسال نظر