صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۰ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۴

سازمان عفو بین‌الملل: عربستان از سلاح ممنوعه در یمن استفاده کرده است

سازمان عفو بین‌الملل استفاده حکومت آل‌سعود از بمب‌های آمریکایی و سلاح ممنوع بین‌المللی در حمله به مردم یمن را تایید کرد.
کد خبر : 36391

به‌گزارش خبرنگار گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا به‌نقل از خبرگزاری فرانسه، سازمان عفو بین‌الملل در گزارشی با عنوان «کشتار مردم در حمله عربستان به یمن» اعلام کرد: وضعیت انسانی یمن از آغاز این حملات تاکنون بحرانی‌تر شده است به‌گونه‌ای که هم‌اکنون بیش از 80 درصد از ساکنان یمن به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند.


براساس این گزارش، سازمان عفو بین‌الملل خاطرنشان کرد: دولت آمریکا نیز با توجه به ارائه اطلاعات جاسوسی و سوخت‌رسانی به جنگنده‌های سعودی مسئول جنایت‌های جنگی در یمن است.


«دوناتیلا روفیرا» مشاور بحران‌ سازمان عفو بین‌الملل نسبت به نتیجه مصیبت‌بار به‌کارگیری سلاح آمریکایی به‌وسیله عربستان سعودی علیه مردم یمن هشدار داد و تاکید کرد: سلاح و مهمات ممنوعه منفجر نشده در حمله به یمن، میراث جنگی خواهد بود که این کشور را در سال‌های آینده با فاجعه مواجه خواهد کرد و غیرنظامیان بهای آن را خواهند پرداخت.


از وی دیگر «استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل در بیانیه‌ای اعلام کرد: بیش از سه میلیون نفر در استان «تعز» به‌دلیل دشوار بودن ارسال کمک‌های انسانی به آن‌ها در معرض خطر قرار دارند. غذا و سوخت به مناطق مختلف این استان نمی‌رسد و روند امدادرسانی با مشکل مواجه است.


وی افزود: از 375 هزار شهروند یمنی که قرار بود به آن‌ها کمک‌رسانی شود تنها به 57 هزار نفر کمک شده است و واکسیناسیون کودکان نیز به‌دلیل ادامه درگیری‌ها متوقف شده است.


«دوجاریک» تاکید کرد: شبکه آب‌رسانی و خدمات پزشکی در شهر «تعز» به‌طور کامل تخریب شده است، شرکت آب و فاضلاب در 18 ماه گذشته عملیات پمپاژ آب را متوقف کرده است و بیش از 300 هزار نفر از دستیابی به آب آشامیدنی محروم هستند. همچنین بیمارستان اصلی استان «تعز» نیز در روزهای گذشته هشت بار بمباران شده است.


وزارت حقوق بشر یمن نیز نسبت به وخامت اوضاع انسانی در «تعز» هشدار داد و اعلام کرد که داروهای ضروری برای بیماران کلیوی وجود ندارد.


این وزارتخانه اعلام کرد که بیشتر بیمارستان‌ها و شاخه هلال احمر یمن فعالیت خود را متوقف کرده‌اند.


انتهای پیام/

ارسال نظر