صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۸ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۷

تکمیلی سجادی نیری /////////

//////
کد خبر : 363546

سجادی نیری در ادامه بیان کرد: متأسفانه برخی از شرکت‌های فناور نمی‌توانند از تسهیلات قانون حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده کنند. فعالان عرصه صنایع فرهنگی و خلاق و استارت‌آپ‌هایی که موفق به ارائه نوآوری های‌تک نشده‌اند از جمله این شرکت‌ها هستند که برای حمایت از آنها توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برنامه زیست‌بوم خلاق تدوین شد تا به این ترتیب این دو قشر نیز از حمایت‌های معاونت بهره‌مند شوند.


وی اضافه کرد: یکی از حوزه‌هایی که شرکت‌های فعال در عرصه صنایع فرهنگی در آن مشغول فعالیت هستند، حوزه انیمیشن است. به‌همین‌دلیل به‌دنبال توسعه بازار انیمیشن هستیم و تلاش ما این است که کمک کنیم تا فعالان این حوزه، پیشرفت کنند. برنامه خلاق نیز مبادی مشخصی دارد و تمامی معرفی‌شوندگان از سوی مبادی‌های مختلف به‌عنوان شرکت خلاق شناخته می‌شوند. چرا که اگر قرار بر توسعه این برنامه باشد، نباید فقط به شرکت‌ها توجه کنیم زیرا در کنار شرکت‌ها، تیم‌هایی درحال‌کار هستند.


دبیر ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت‌ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ادامه درباره رویداد «رویازی» گفت: پیچینگ رویازی امکانی برای تولیدکنندگان خلاق انیمیشن است که همواره ایده‌های خوبی دارند و برای ساخت رویاهای‌شان به‌دنبال سرمایه‌گذار هستند. از طرفی فرصتی برای سرمایه‌گذاران است که در محیطی حرفه‌ای ایده‌های خوب و ایده‌پردازان خلاق را شناسایی کنند.


وی در پایان خاطرنشان کرد: در سوم بهمن نیز اولین همایش روابط عمومی‌های دستگاه‌های دولتی، نیمه‌دولتی و خصوصی در حوزه تولید پویانمایی با هدف معرفی رویداد رویازی برگزار شد.


انتهای پیام/4085/


انتهای پیام/

ارسال نظر