صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۹ - ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
با خدمات صندوق نوآوری؛

موفقیت نرم‌افزار سیستم اطلاعات مدیریت پروژه در صادرات به اروپا

یک شرکت دانش‌بنیان حوزه فناوری اطلاعات با دریافت خدمات توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به صادرات نرم‌افزار سیستم اطلاعات مدیریت پروژه شد.
کد خبر : 362363

به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، شرکت دانش بنیان درسا رسانه هوشمند، تولید «نرم افزار سیستم اطلاعات مدیریت پروژه درسا» را از سال ۱۳۸۱آغاز کرد. این محصول که تاکنون در اکثر ابرپروژه‌های حوزه انرژی در ایران به کار گرفته شده است، برای حضور در بازار بین‌المللی به بهبود و ارتقای سطح فناوری نیاز داشت. به همین منظور با حمایت مالی صندوق نوآوری و شکوفایی ارتقای سطح فناوری این محصول از سال ۱۳۹۶ آغاز و طی یک سال محصول بهبودیافته آماده بهره¬برداری شد.
سیستم اطلاعات مدیریت پروژه درسا نرم‌افزاری است یکپارچه که برای مدیریت پروژه‌های متوسط، بزرگ و بسیار بزرگ طراحی شده است. این سیستم تمامی بخش‌ها و فرآیندهای این گونه پروژه‌ها به خصوص در شرایط اجرا به صورت EPC را تحت پوشش می‌گیرد و به ساختارهای پروژه‌ای اعم از کارفرمایان، پیمانکاران عمومی، پیمانکاران ساخت و نصب، شرکت‌های مهندسی مشاوره، شرکت‌های بازرسی فنی و سازندگان تجهیزات این امکان را می‌دهد در ساختاری یکپارچه فرآیندها و اطلاعات پروژه را تحت کنترل بگیرند.
این شرکت که در نمایشگاه‌های متعددی حضور داشته است، با وجود تحریم های بین‌المللی، با استفاده از تسهیلات صندوق و طراحی و اجرای مدل بازآفرینی برند (Rebranding) صادراتی، محصول خود را برای عرضه بین‌المللی آماده کرد.
در همین راستا فعالیت‌های گسترده‌ای نیز برای توانمندسازی تیم‌های داخلی شرکت، تهیه اسناد فنی و برآورده کردن الزامات لازم برای حضور در بازار های بین‌المللی انجام شد. اولین حضور خارجی این شرکت در نمایشگاه ADIPEC 2018 با استفاده از خدمات توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی صورت پذیرفت و این محصول ارتقایافته در بزرگ‌ترین نمایشگاه نفت و گاز جهان رونمایی شد.
تنها سه ماه پس از حضور در این نمایشگاه، این شرکت موفق به صادرات محصول خود به میزان یک میلیون یورو شد که تقریبا ۲۰ برابر حمایت انجام شده توسط صندوق نوآوری و شکوفایی بوده است. از جمله برنامه های این شرکت دانش بنیان حضور در هشت نمایشگاه بین‌المللی در سال ۱۳۹۸ است.
بر اساس این گزارش، حمایت های بلاعوض حضور در نمایشگاه های خارجی یکی از خدمات توانمندسازی صادراتی شرکت های دانش بنیان است که توسط دفتر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی ارائه می شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر