صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۳ - ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
دهقانی محمدآبادی خبر داد:

بهره‌مندی یک‌هزار و ۲۱۷ مددجوی قزوینی از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان قزوین گفت: در ۹ ماه نخست امسال یک‌هزار و ۲۱۷ نفر از مددجویان در مناطق محروم از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بهره‌مند شدند.
کد خبر : 362307

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از کمیته امداد قزوین، سیدمرتضی دهقانی محمدآبادی با بیان اینکه یکی از برنامه‌های اصلی این نهاد ارائه خدمات به مددجویان در مناطق محروم است، گفت: در ۹ ماه نخست سال جاری یک‌هزار و ۲۱۷ نفر از مددجویان ساکن در این مناطق محروم استان از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به‌منظور ایجاد اشتغال  و کسب درآمد پایدار بهره‌مند شدند.


وی با بیان اینکه ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به‌منظور ارتقای سطح دانش مهارتی مددجویان ارائه می‌شود، افزود: کارگاه‌های آموزشی در رشته‌های تابلوفرش، گلیم‌بافی، قالی‌بافی، پرورش گیاهان دارویی، پرورش ماهی، خیاطی، چرم‌دوزی و رایانه اجرا شده است.


معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان قزوین ادامه داد: سیاست توانمندسازی مددجویان با رویکرد رفع محرومیت و ارتقای وضعیت معیشتی مددجویان اجرا می‌شود تا مددجو با توانمندی اقتصادی دیگر نیازی به کمک دیگران نداشته باشد.


دهقانی محمدآبادی گفت: ارائه بسته تشویقی و حمایتی برای کارفرمایانی که مددجویان زیر پوشش این نهاد را به کار بگیرند، رویکردی است که با جدیت دنبال می‌شود و هر کارفرما می‌تواند به ازای اشتغال هر مددجو برابر ضوابط ، ۲۰ میلیون تومان وام قرض‌الحسنه دریافت کند.


معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان قزوین توضیح داد: کمیته امداد به مدت دو سال حق بیمه سهم کارفرما را برای مددجویان به‌کارگیری شده پرداخت می‌کند که این امر پیش از این فقط برای واحدهای تولیدی بود ولی اکنون واحدهای کوچک تولیدی و حتی اصناف نیز برای بیمه مددجویان به‌کارگیری شده از این تسهیلات بهره‌مند می‌شوند.


وی یادآور شد: اشتغال مددجویان گام جدی در توانمندسازی است؛ چراکه زمینه ارتقای معیشت و کاهش وابستگی آنها را فراهم می‌کند و این گام در سایر ابعاد زندگی آنها نیز تأثیرگذار خواهد بود.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر