صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۱ - ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
حجت‌الاسلام رستمی:

دانشجویان مطالعه عمیق داشته باشند

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: فضای مجازی، فضای عمیق بی‌سوادی با ظن باسوادی است. دانشجویان باید خارج از این فضا مطالعه عمیق داشته باشند.
کد خبر : 362195

به گزارش خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام مصطفی رستمی صبح امروز در ادامه پنجمین دوره نخبه‌پروری شهید دیالمه در بسیج دانشجویی، گفت: فضای مجازی، فضای عمیق بی‌سوادی با ظن باسوادی است. دانشجویان به عنوان افسران جنگ نرم باید خارج از این فضا مطالعه عمیق کنند تا بتوانند در این فضا حضور فعال داشته باشند.


رستمی اضافه کرد: ملت ایران انقلاب کردند تا بتوانند آن‌طور که می‌خواهند زندگی کنند و این سبب بسیاری از دشمنی‌های بعدی شد.


وی در تشریح سخنان خود مطرح کرد: نوعی انقلاب و زندگی در ایران شکل گرفت که از زیر سلطه غرب خارج شده و حتی زیر سلطه قدرت شرق هم نرفتند، بنابراین بعضی از دشمنی‌ها علیه ملت ایران قوت گرفت.


نماینده رهبر معظم انقلاب در دانشگاه‌ها ادامه داد: جوانان باید مطالعه داشته باشند و نه‌تنها کتاب‌های انقلابیون بلکه کتاب‌های فراتر از آن را نیز مطالعه کنند. یکی از کتاب‌هایی که دوران حکومت پهلوی را به‌خوبی شرح می‌دهد، کتاب خاطرات اسدالله اعلم است که بیشترین دوستی را با شاه داشت و بسیاری از اوضاع آن دوران را توصیف می‌کند.


رستمی اشاره کرد: 40 تا 60 هزار مستشار آمریکایی پیش از انقلاب در ایران حضور داشتند که به تحقیق پژوهشگران، حقوق پرداختی به این افراد بیش از حقوق پرداختی به تمام کارمندان ایرانی بود. فرهنگی که آمریکا در ایران اعمال می‌کرد سبب ترویج مصرف‌گرایی شده بود و ایران بازار بزرگ مصرف کالای آمریکایی بود. به‌این‌دلیل هم سیر هم‌افزای مصرف‌گرایی بدون توجه به زیرساخت‌ها در دهه 50 گریبان رژیم پهلوی را گرفت.


رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها عنوان کرد: ملت ایران شروع‌کننده دشمنی نبوده بلکه این آمریکا بود که با توطئه‌های فراوان ازجمله ایجاد توطئه‌های قومیتی، نظامی، دشمنی را شروع کرد.


وی همچنین خاطرنشان کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی و پایان دفاع مقدس در ایران، بیداری ملت‌های منطقه اتفاق افتاد و چه کشورهای شیعی و چه اهل تسنن در منطقه دوباره مفاهیم جهاد و شهادت را احیا کرده و شروع به مقاومت کردند که نتیجه آن، بیرون کردن آمریکا از منطقه غرب آسیا بود. این اتفاق ناگوارتر از از دست دادن ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بود.


رستمی اظهار کرد: منطقه جنوب‌غرب آسیا منطقه‌ای حیاتی برای آمریکا است چرا که شریان انرژی جهان از این منطقه عبور می‌کند. وضعیت در این منطقه طوری شده است که رئیس جمهور آمریکا اعتراف می‌کند با صرف 7 هزار میلیارد دلار باید شبانه و در نهایت تدابیر امنیتی وارد عراق شود و مسئولان عالی‌رتبه عراقی هم حاضر به ملاقات با وی نشوند. بنابراین خسارتی که آمریکا از انقلاب اسلامی در منطقه دید زیان‌بارتر از خروج آمریکا از ایران بود.


این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرد: تقابل تمدنی، سومین جنبه تقابل ایران با غرب است، چرا که تمدن امروز بشر ناشی از ایدئولوژی لیبرال دموکراسی است که امری مقدس برای غرب محسوب می‌شود و در این بین مردم‌سالاری دینی از لحاظ بن‌مایه با تمدن غرب متفاوت بوده و رقیب جدی برای آن تمدن است.


وی تصریح کرد: اگر تمدن اسلامی به‌وسیله مردم‌سالاری دینی در مقیاس آزمایشگاهی هم بتواند موفق باشد و قابل الگوبرداری شود، جانشین جدی لیبرال دموکراسی خواهد شد و تمدن غرب به‌رهبری آمریکا از این جایگزینی به‌شدت هراس دارد.


رستمی با برشماری ویژگی‌های تمدن لیبرال دموکراسی و مردم‌سالاری گفت: اومانیسم به‌معنای فردگرایی، پلورالیسم یا تکثرگرایی، آزادی بی‌قید و شرط انسان و مبنای حق بودن اکثریت پایه‌های لیبرال دموکراسی هستند. در مقابل نیز کرامت انسانی به‌واسطه عبودیت، وظیفه حکومت در به سعادت رساندن مردم، توجه به حیات اخروی در کنار تأمین زیست دنیوی از اساس‌های مردم‌سالاری دینی است.


رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها تأکید کرد: آمریکا مشکلی با حکومت اسلامی ندارد، اگر ایران هم حکومتی اسلامی داشت که بانوان حتی حقوق اولیه را نداشتند و کوچک‌ترین نشانه‌هایی از جمهوری وجود نداشت، حتی ریاست کمیسیون حقوق بشر را نیز به ایران می‌دادند.


وی در بخش دیگری از سخنان خود ابراز کرد: تمدن غرب رو به افول است و مقام معظم رهبری این خبر را بارها اعلام کردند. همچنان‌که امام خمینی(ره) قبل از فروپاشی نظام کمونیستی این خبر را به رهبران اتحاد جماهیر شوروی دادند.


رستمی اذعان کرد: تعبیر مقام معظم رهبری این است که جریان جوان مؤمن انقلابی وظیفه ایجاد تمدن نوین اسلامی را دارد و موضوع پایه‌گذاری تمدن اسلامی، مطالبه ایشان از جوانان است.


نماینده رهبر انقلاب در دانشگاه‌ها افزود: سیر ایجاد تمدن اسلامی از انقلاب و جمهوری اسلامی شروع شده و در گام‌های بعدی نیاز به دولت و جامعه اسلامی است و اگر جامعه اسلامی ایجاد شود، می‌توان به‌دنبال تمدن‌سازی هم بود و این جامعه اسلامی توسط جوانان و با فرمان آتش‌به‌اختیار میسر است.


وی همچنین اشاره کرد: این حکومت باید متصل به حکومت جهانی حضرت ولی‌عصر(عج) شود و این نوید را امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری دادند اما اگر لحظه‌ای در انجام وظایف خود غفلت کنیم ممکن است وعده‌های الهی هم به تأخیر بیفتد، بنابراین باید همواره هوشیار و آماده بوده و تلاش کنیم.


رستمی در جمع دانشجویان بسیجی به پرسش‌های مطرح شده جواب داد. در این پرسش و پاسخ، سؤالات بنیادین ازجمله مبارزه با فساد و گسترش عدالت تا نحوه اداره نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها مطرح شد.


نماینده رهبر انقلاب در دانشگاه‌ها در پاسخ به سؤالات دانشجویان مطرح کرد: در نظامی که مردم انتظار دارند برادر رئیس جمهور محاکمه شود، نشان می‌دهد این نظام توان فسادستیزی را دارد اما اینکه بگوییم فساد به‌صورت سیستمی در جامعه گسترده شده است، خلاف واقعیت است و حتی این فسادها در مقابل فساد دوران پهلوی که توسط فردوست هم تأیید شده قابل مقایسه نیست اما اینکه عدالت در جامعه باید فراگیر شود، مطالبه‌ای به‌حق است. با وجود آنکه اقداماتی گسترده انجام شده ولی این اقدام‌ها در حد اعلا نیست چرا که انتظار ما از حکومت اسلامی گسترش عدالت به‌صورت بیشتر از وضعیت فعلی است.


وی درباره مشکلات پیشِ روی نهاد مقام معظم رهبری بیان کرد: با توجه به مشکلات مالی پیشِ روی این نهاد، حتی برای تأمین حقوق کارمندان در مدیریت قبلی مشکل پیش آمده بود، بنابراین بعضی از حوزه‌هایی که اولویت کمتری داشتند حذف شدند؛ از جمله طرح حکمت درصورت تأمین مالی ادامه خواهد داشت. همچنین اداره حوزه‌های دانشجویی برعهده مناطق گذاشته شد تا درصورت تأمین منابع مالی به فعالیت خود ادامه دهند. اکنون نیز از 40 حوزه دانشجویی بیش از 30 حوزه به‌صورت مستقل به فعالیت خود ادامه می‌دهند.


رستمی در پایان در پاسخ به اینکه آیا هفت گام مطرح شده در بیانیه گام دوم انقلاب به‌صورت هفت مرحله است، پاسخ داد: هفت گام مطرح شده در بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری به‌صورت مراحل پشت‌سرهم نیست بلکه هفت حوزه‌ای را شامل می‌شود که وظایفی در آن تعریف شده است و ممکن است این وظایف برعهده چندین سازمان باشد. بنابراین این هفت حوزه باید با هم محقق شوند.


انتهای پیام/4107/4115/


انتهای پیام/

ارسال نظر