صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۶ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۷
معتمدی:

راهبرد اصلی دانشگاه امیرکبیر برای ارتباط با صنعت «درهای باز» است

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به برنامه‌های این دانشگاه برای توسعه ارتباط با صنعت، گفت: ما در این راستا راهبرد «درهای باز دانشگاه» را در نظر گرفته‌ایم.
کد خبر : 361609

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، احمد معتمدی در نشست هم‌اندیشی صاحب‌نظران ارتباط دانشگاه با صنعت با اشاره به اقدامات این دانشگاه در زمینه ارتباط با صنعت، اظهار کرد: با ایجاد برج فناوری در کنار دانشگاه، به جوانان کارآفرین فرصت داده شد تا با وصل شدن به بدنه دانشگاه بتوانند با صنعت نیز ارتباط برقرار کنند.


وی با بیان اینکه این روش الگوی موفقی برای ارتباط دانشگاه با صنعت به شمار می‌رود، اظهار کرد: این مسیری است که بسیاری از دانشگاه‌های قدیمی و بزرگ طی می‌کنند.


معتمدی ایجاد مراکز تحقیقاتی مشترک را از دیگر اقدامات این دانشگاه در این زمینه عنوان کرد و ادامه داد: نمونه آن مرکز تحقیقاتی مشترک با برخی از بانک‌هاست؛ چراکه نظام بانکداری کشور به این نتیجه رسیده است تا وقتی بانکداری و اقتصاد دیجیتال به کشور وارد شود، غافلگیر نشود.


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به درخواست‌های اعضای هیئت‌ علمی دانشگاه برای ارجاع پروژه‌های پژوهشی از سوی صنعت به دانشگاه، خاطرنشان کرد: این در حالی است که بخش صنعت، پروژه پژوهشی ندارد و ما باید ساختار دانشگاه را به‌گونه‌ای تغییر دهیم که صنعت نیازمندی‌های خود را ارائه دهد و از آن‌ها پروژه تحقیقاتی تعریف کنیم.


معتمدی با اشاره به تجربه این دانشگاه در زمینه همکاری با وزارت نفت، یادآور شد: در این همکاری مطالعات ازدیاد برداشت میدان نفتی دارخوین به این دانشگاه واگذار شد که این میدان نفتی دارای چاه‌های نفت زیادی است و در دنیا چنین پروژه‌هایی به دانشگاه‌ها واگذار نمی‌شود و بیشتر در قالب پروژه‌های مشاوره‌ای اجرایی می‌شود.


وی تأکید کرد: ما برای اجرای مناسب این طرح اقدام به تشکیل کنسرسیومی متشکل از شرکت‌های بخش خصوصی، شرکت‌های خارجی و دستگاه‌های اجرایی کردیم.


این مسئول همچنین به همکاری با شرکت مخابرات اشاره کرد و گفت: در قراردادی که میان دانشگاه امیر کبیر و این شرکت منعقد شد با همکاری دانشگاه ماستریخت هلند برای 50 نفر از مدیران این شرکت دوره MBA در مخابرات برگزار کردیم.


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزاری دوره مشترک با اتاق بازرگانی را از دیگر برنامه‌های این دانشگاه برای ارتباط دانشگاه و صنعت نام برد و افزود: در این راستا در نظر داریم تا پردیس مدیریت و مهندسی صنایع را تبدیل به Business schools کنیم.


معتمدی همکاری با وزارت صنعت، معدن و تجارت در زمینه زنجیره تأمین را از دیگر اقدامات این دانشگاه ذکر کرد و ادامه داد: «درهای باز دانشگاه» از جمله راهبردهای این دانشگاه به شمار می‌رود و برای اجرای کامل آن نیاز داریم تا برای رفع نیازمندی‌های جامعه انعطاف لازم را داشته باشیم.


انتهای پیام/4123/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر