صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۱۰ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۷
در گفتگو با آنا عنوان شد؛

مشارکت شهروندان؛ حلقه مفقوده نوسازی بافت‌های فرسوده شهری

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری مشارکت مناسب شهروندان را حلقه مفقوده نوسازی بافت‌های فرسوده شهری دانست.
کد خبر : 361607

سیدمصطفی حسینی‌مزینانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در ری، درباره برگزاری کنفرانس ملی استارت‌آپ ویکند «بافت فرسوده» اظهار کرد: این رویداد یکم تا سوم اسفند 97 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری برگزار می‌شود.


وی با توجه به احیا و نوسازی بافت‌های فرسوده شهری گفت: اکنون بسیاری از کشورهای رو به پیشرفت جهان به‌دنبال این هستند تا بتوانند شهرهایی سرزنده، پرشور و بانشاط بسازند و عملکردهایی تازه مانند مسکن، گردشگری و تسهیلات مرتبط با آنها را برای ساکنان و مسافران به آن شهرها فراهم آورند.


دلایل اجرای ناموفق پروژه بافت‌های فرسوده


معاون پژوهش و فناوری واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری، تجربه چند دهه مداخله در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری را نبود مشارکت مردم در طراحی این بافت‌ها دانست و گفت: بی‌توجهی به نیازها و خواسته‌‌های اصلی ساکنان این محدوده‌ها و در بسیاری موارد ناهماهنگی با ویژگی‌های بومی، اقلیمی و فرهنگی از دلایل اجرای ناموفق پروژه بافت‌های فرسوده بوده که مستلزم سهیم‌بودن مردم، ذهنیت مطلوب و اعتماد آنان به اجرا و تسهیلات ارائه شده توسط دولت، شهرداری‌ها و روش‌های عمل آنهاست.


حسینی‌مزینانی ادامه داد: بی تردید استفاده از همکاری مردمی در امر طراحی و آگاهی آنان از همه اتفاقات، تضمین‌کننده همکاری و مشارکت است. با درگیرشدن ساکنان در برنامه‌ریزی، طراحی و اجرای پروژه، اعتماد به نفس آنان افزایش یافته؛ قابلیت، مهارت و توان کار گروهی در آنان شکوفا و احساس تعلق خاطر بیشتری نسبت به محیطی که خود خالق آن بوده‌اند، پیدا خواهند کرد؛  بنابراین در اداره و نگهداری بهتر آن تلاش کرده و در توسعه پایدار محیط زندگی خود نقش مؤثرتری را ایفا خواهد کرد.


وی گفت: نخستین کنفرانس و استارت‌آپ ویکند بافت فرسوده واحد یادگار شهرری رویدادی است که همکاری و مشارکت بیشتر ساکنان را در پی خواهد داشت.


انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر