خط تولید بالش کمکتنفسی تا پایان سال راهاندازی میشود
محمدعلی علیزاده در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا با تشریح مهمترین برنامه و دستور کارهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربتحیدریه در ترم پیش رو (بهمن) و برنامههای پژوهشی این واحد دانشگاهی اظهار کرد: در حوزه پژوهشی یکی از مهمترین کارهایی که در دستور کار داریم، اجرای پروژه ساخت کارخانه شرکت دانشبنیان پارت در شهرک صنعتی فاز دو تربتحیدریه است و بهزودی محصول آن (هایتک بالش هوشمند کمکتنفسی) وارد بازار خواهد شد.
وی افزود: نخستین واحد دانشگاه آزاد اسلامی هستیم که در این مسیر گام برمیداریم و در حال تکمیل پروژه ساخت سوله هستیم. استارت راهاندازی مرکز رشد دانشگاه را نیز زدهایم و منتظر حضور دکتر طهرانچی در تربتحیدریه هستیم تا آن را رسماً افتتاح کند و در کنار آن رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از واحدهای فناور نیز که عمدتاً در حوزههای پژوهشی هستند، رونمایی میکند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربتحیدریه ادامه داد: سه محصول از حوزههای دیگر پژوهشی را نیز در نمایشگاه فنبازار کشاورزی که در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، ارائه کردیم که این محصولات در حوزه تجهیزات کشاورزی بودند و عمدتاً تأکید روی محصول زعفران بود.
علیزاده گفت: با توجه به سیاستهایی که رئیس دانشگاه ترسیم کرده است، برای بخش کشاورزی حوزه صنایع غذایی با جدیت تلاش خواهیم کرد تا بتوانیم در این مسیر اشتغالزایی بالایی را ایجاد کنیم، به همین دلیل در نمایشگاه فنبازار کشاورزی که اخیراً حضور یافتیم، سه دستگاه در حوزه تجهیزات کشاورزی و زعفران شامل «دستگاه کاشت زعفران به صورت مکانیزه»، «دستگاه سورتینگ پیاز زعفران» و «دستگاه جمعآوری گل زعفران» را ارائه کردیم که دکتر طهرانچی در بازدید از غرفه واحد تربتحیدریه، تأکید زیادی داشت که از این ظرفیت برای مزارع زعفران استفاده شود تا بتوانیم بهصورت مکانیزه از آنها استفاده کنیم.
تکنولوژی «روش جدید تولید بافتها و عصبها از ابریشم» به آلمان منتقل میشود
وی افزود: واحد تربتحیدریه با دو محصول در نمایشگاه فنبازار تجهیزات پزشکی که چند ماه پیش در تهران برگزار شد نیز حضور یافت، یکی از این محصولات در حوزه ابریشم بود که نخستین واحدی هستیم که پتنت روش جدید تولید بافتها و عصبها از ابریشم را داشتیم و موضوع انتقال تکنولولوژی آن به کشور آلمان مطرح است و محصول دیگر بالش هوشمند کمکتنفسی است که خط تولید هایتک آن بهزودی راهاندازی میشود. هر دو محصول در نمایشگاه فنبازار رتبه برتر را کسب کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربتحیدریه اظهار کرد: تجاریسازی این دو محصول را در حوزه پژوهشی در دستور کار داریم، برای راهاندازی خط تولید بالش کمکتنفسی، تجهیزات را خریداری کردهایم و حدود 90 درصد کار سوله انجام شده است و فقط مشکلاتی در شهرک صنعتی در زمینه تأمین برق داریم که اگر آن هم برطرف شود، بهزودی خط تولید آن راهاندازی خواهد شد.
علیزاده گفت: اگر مشکلات صنعتی اجازه دهد، به احتمال زیاد تا پایان سال خط تولید بالش کمک تنفسی راهاندازی میشود.
به گزارش آنا، مراحل اخذ مجوز پروژه خط تولید هایتک بالش هوشمند کمکتنفسی از سال ۹۲ آغاز و امسال کلنگ اجرای آن بر زمین زده شد. این بالش هوشمند به صورت نیمهصنعتی در سال ۹۴ تولید شد و اکنون پس از بازاریابی و امکانسنجی تولید انبوه و نگارش طرح کسبوکار در مرحله تولید انبوه و صنعتی قرار گرفته است.
به گفته فرشید مؤمنی، مخترع این طرح، یکی از ویژگیهای این بالش، جلوگیری از دردهای آرتروز گردن است که باعث میشود گردن فرد در حالت خواب در حالت استاندارد قرار گیرد؛ این بالش به بیماران آسمی و یا افراد دچار آلرژی هم کمک میکند تا هنگام خواب دچار حمله تنفسی نشوند و هنگام خواب از اکسیژن کافی برای تنفس برخوردار باشند.
انتهای پیام/4103/4062/
انتهای پیام/