صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۱۶ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۷
رستمی:

نقش‌آفرینی زنان در جامعه به برکت انقلاب اسلامی رخ داد

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: انقلاب زن‌ها را وارد عرصه‌های اجتماعی نمود، یعنی نقش‌آفرینی زن در جامعه ما به برکت انقلاب اسلامی رخ داد.
کد خبر : 361509

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت‌الاسلام مصطفی رستمی در نشست مسئولان واحد خواهران دفاتر نهاد استان تهران ضمن تبریک ورود انقلاب اسلامی به دهه پنجم خود و نیز نزدیک شدن به سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن گفت: نقش شما همکاران به‌عنوان نقش دانشگاهی در یک قالب و نقش زن بودن در قالب دیگر، نقش مهمی است؛ یعنی شما در یک جهت به‌عنوان رسالت اصلی که بر عهده‌تان هست دختر و مادر و همسر هستید که هر کدام از این نقش‌هایی که پذیرفته‌اید یک مسئولیت سنگین برعهده شما می‌گذارد، کما اینکه آثار و برکات عظیمی را در پی‌دارد.


وی ادامه داد: شاید اگر به برخورد و تعریفی که دین از «زن» ارائه می‌دهد و به تکالیف، وظایف و آثار و ارزش‌هایی که برای «زن» قائل شده نگاه کنیم، متوجه می‌شویم که تعبیر علامه جوادی آملی تعبیر درستی است. همانطور که در تعبیر زیبای علامه جوادی آملی هست «زن مظهر جمال الهی است» و ظهور اکثر صفات جمال الهی را می‌توان در بانوان دید. به همین خاطر هم خداوند تکالیف منطبق بر فطرتشان را برایشان تعریف کرده و هم بخش‌های زیادی از آن خصوصیات رحمانی خودش را در آنها قرار داده است. کما اینکه مردان نیز تکالیف و امتیازات متفاوتی دارند.


رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: زنان امتیازاتی دارند و مردان نیز امتیازاتی، ولی در زنان آن بخش لطافت و رحمانیت و مهربانی خداوند متجلی‌تر است. از این جهت چنین انتظاری نیز از شما می‌رود که قاعدتاً بخش اصلی آن مربوط به حوزه‌ای است که از آن با نام خانواده تعبیر می‌کنیم که زن در محور آن قرار می‌گیرد.


حجت‌الاسلام والمسلمین رستمی ادامه داد: شما در کنار آن مسئولیت سنگینی که دارید یک مسئولیتی هم به‌عنوان مسئولیت‌های اجتماعی خودتان پذیرفته‌اید که آن نیز مسئولیت کمی نیست، یعنی شما در فضایی قرار دارید که تقریبا نیمی از جمعیت مخاطبین شما در آن دختران هستند و امکان خدمت‌رسانی، ارتباط‌گیری و انتقال محتوا برای شما بیشتراز آقایان است. به هرحال این دو بخش را که شما برعهده دارید، یعنی مسئولیت سنگین خانواده و دانشگاه، مسئولیت سنگینی را ایجاد کرده که این نشان می‌دهد طاقت فراوانی در وجود شما قرار دارد.


رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در ادامه به ورود زنان در عرصه‌های اجتماعی پس از انقلاب اشاره کرد و گفت: انقلاب اسلامی زن‌ها را وارد عرصه‌های اجتماعی نمود، یعنی نقش‌آفرینی زن در جامعه اسلامی ما به برکت انقلاب اسلامی رخ داد. در گذشته زن نقشی نداشت مگر نقش نمایشی و تعریفی که از زن شده بود یک کالای ویترینی برای فعالیت‌های هوس‌رانانه مردان بود؛ اما انقلاب فرصت فراهم کرد.


رستمی ادامه داد: در بخش دانشگاهی کارهای خوبی در دانشگاه های تهران به‌خصوص توسط بانوان انجام شده است. این حرکت «دختران انقلابی» از حرکت‌های خوبی است که جای آن خالی بوده و هنوز به بلوغ نرسیده است، یعنی باید به جریان اصلی حرکت‌های دختران ما در فضاهای دانشگاهی تبدیل شود که بار اصلی آن روی دوش شما می‌باشد و این نشان می‌دهد که قالب‌های دیگر هم وجود دارد که شما باید شناسایی کنید و اگر شناسایی نکنید و فعال نباشید، افراد دیگری وارد این فضاها می‌شوند و با ادعاهایی جذاب به‌دنبال به انحراف کشیدن جامعه و پیدا کردن مخاطب از قشر دانشگاهی دختر خواهند بود.


انتهای پیام/4118/ 4122/


انتهای پیام/

ارسال نظر