صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۶:۴۰ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۷
قربان‌جهرمی در گفتگو با آنا:

راه‌اندازی مدارس عالی مهارتی روانشناسی یک ضرورت است

یک استاد گروه روانشناسی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اهمیت و حساسیت‌های رشته روانشناسی در سلامت روانی و کنترل ناهنجاری‌های اجتماعی، ضروری است.
کد خبر : 361420

رضا قربان‌جهرمی در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا با اشاره به ضرورت راه‌اندازی مدارس عالی مهارتی روانشناسی، گفت: باتوجه به حساسیت‌های رشته روانشناسی و ارائه صرف دروس تئوری در دوره کارشناسی، ضروری است مدارس عالی مهارتی در زمینه روانشناسی نیز راه‌اندازی شود.


عضو هیئت علمی گروه روانشناسی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی، ادامه داد: امروزه در اکثر گرایش‌ها و زیرمجموعه‌های رشته روانشناسی، به‌ویژه روانشناسی بالینی، روانشناسی کودکان استثنایی، روانشناسی تربیتی و خانواده نیازمند تربیت دانشجویانی زبده هستیم؛ چراکه توجه نکردن به این زیرمجموعه‌ها موجب شروع مشکلات و آسیب‌های اجتماعی می‌شود.


قربان‌جهرمی در رابطه با ایده راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی روانشناسی در سطح دانشگاه آزاد اسلامی، تصریح کرد: راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی در حوزه روانشناسی نیازمند یک اجماع نخبگانی متشکل از استادان و صاحب‌نظران بوده و به‌دلیل حساسیت‌های موجود نمی‌توان به یک‌باره اقدام کرد.


وی در پایان با اشاره به ظرفیت‌های ایجاد شده در مدرسه عالی مهارتی حقوق در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، خاطرنشان کرد: طبق اشتراکاتی که بین رشته حقوق خانواده  و رشته روانشناسی تربیتی و خانواده وجود دارد، دانشجویان روانشناسی نیز می‌توانند با واکاوی و بررسی آسیب‌های خانواده و عوامل منجر به پدیده طلاق در این مدرسه ایفای نقش داشته باشند. امروزه روانشناسی خانواده و روابط خانواده از مهم‌ترین موضوعات مطرح در جامعه است که باید عوامل شکست را در پرونده‌های دادگاهی بررسی کرد.


انتهای پیام/4116/ 4122/


انتهای پیام/

ارسال نظر