صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۰ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۷

تکمیلی غلامی ////////////

////////
کد خبر : 361340

وزیر علوم ادامه داد: با توجه به اینکه در تعاملات علمی بین‌المللی قوی نیستیم، باید با سرعت بیشتری در حوزه روابط علمی بین‌المللی بیش از گذشته فعالیت کنیم.


وی با اشاره به اینکه برخی از دانشجویان ایران در دانشگاه‌های خارج از کشور قبول می‌شوند، افزود: دانشجویان ایرانی وقتی در دانشگاه‌های خارجی تحصیل می‌کنند موفقیت‌های علمی فراوانی به‌دست می‌آورند. هر موقع از دانشگاه‌های معتبر دنیا موضوع پذیرش دادن به دانشجویان ایرانی مطرح می‌شود، با نگاه ویژه‌ای به ما توجه می‌کنند.


غلامی غنوان کرد: در راستای پذیرش دانشجو از کشورهای خارجی به ایران خوب عمل نکرده‌ایم. علی‌رغم اینکه تعداد قابل توجهی دانشجویان غیرایرانی در دانشگاه‌های ما مشغول به تحصیل هستند اما در رشته‌هایی که خودمان نیاز داشتیم اعم از زبان فارسی، ایران‌شناسی، تاریخ اسلام و ... اقدام به پذیرش دانشجوی خارجی کردیم و در برخی از رشته‌ها برای جذب دانشجوی خارجی ضعیف بوده‌ایم.


وزیر علوم افزود: یکی از وظایف ما در حوزه روابط بین‌الملل، توسعه زمینه‌های پذیرش دانشجویان غیرایرانی است.


وی ادامه داد: باید در این زمینه، زیرساخت‌های لازم را فراهم کنیم و آیین‌نامه‌ها و مقررات خوبی تدوین کنیم. باید دستاوردهای دانشگاه‌های خود را تبلیغ و به دنیا معرفی کنیم تا دانشجویان غیرایرانی ترغیب شوند به ایران بیایند و ادامه تحصیل دهند.


غلامی تصریح کرد: ورود به همکاری‌های آموزشی مشترک با کشورهای خارجی، یکی از راهکارهای پذیرش دانشجویان غیرایرانی است. همچنین ایجاد شعبه‌هایی از دانشگاه‌های ایران در خارج از کشور می‌تواند در این زمینه مؤثر واقع شود.


وزیر علوم خاطرنشان کرد: گرچه ظرفیت دانشگاه‌های بزرگ ما برای پذیرش دانشجویان خارجی در اکثریت رشته‌های دانشگاهی بسیار خوب است اما باید تلاش‌مان را بیشتر از گذشته کنیم.


وی افزود: اگر سابقه همکاری علمی و پژوهشی مشترک با دانشگاه‌های خارجی را بررسی کنیم، سالیان طولانی نیست، باید این راه را با قدرت ادامه دهیم.


غلامی در پایان خاطرنشان کرد: ما به تأکیدات مقام معظم رهبری در حوزه علم و فناوری عمل می‌کنیم و حتماً پیرو توصیه‌های ایشان، برنامه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را با جدیت بیشتری دنبال می‌کنیم و در حوزه توسعه روابط علمی با خارج از کشور و انتقال دانش و فناوری به داخل کشور و توسعه دیپلماسی علمی موفق بوده‌ایم و قطعاً در این زمینه‌ها آینده درخشانی در انتظار ما قرار دارد.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر