اعلام آمادگی دو شرکت خارجی برای سرمایهگذاری در صنعت برق ایران
زمان حسینی در پاسخ به سوال خبرنگار آنا درباره وضع صنعت برق در دوره پساتحریم افزود: برق یک صنعت سرمایهبر است، بنابراین چنین صنعت و تاسیساتی باید با سایر شرکتهای جهانی تعامل داشته باشد، اما تحریم مشکلاتی را در این زمینه برای ما ایجاد کرد.
وی با بیان اینکه ما نیازهای خود را به خارجیها اعلام کردهایم، اظهارکرد: شرکتهای متقاضی سرمایهگذاری در ایران نیز امکانات خود مانند توان انتقال تکنولوژی، سرمایهگذاری و... را مطرح کردهاند، اما نتیجه این مذاکرات به سیاستهای کلی دولت بستگی دارد.
حسینی با بیان اینکه پست 400.63 کیلو ولتی فیروزکوه با وجود محدودیتهای بینالمللی با آخرین تکنولوژی روز دنیا ساخته شده است، تاکید کرد: 90 درصد تجهیزات به کار رفته در این پست طراحی و ساخت متخصصان داخلی بوده است.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای تهران با بیان اینکه صنعت برق کشور به لحاظ تکنولوژی از آخرین فناوریهای روز دنیا بهرهمند است، بیان کرد: نیروگاههای ساخته شده در کشور، مراکز دیسپاچینگ و خطوط انتقال مطابق استانداردهای جهانی هستند.
وی با بیان اینکه اکنون بر روی انرژیهای نو با رویکردی جهانی تاکید میشود، ادامه داد: علاوه بر توسعه نیروگاهها، شبکههای انتقال، توزیع و فوق توزیع نیازمند اصلاح و بهینهسازی هستند که این موارد در اولویتبندی برنامههای وزارت نیرو قرار دارند.
حسینی با تاکید بر اینکه به طور متوسط سالانه 5 درصد به میزان مشترکان برق افزوده میشود، خاطر نشان کرد: در استان تهران روستای بالای 20 خانوار نداریم که فاقد برق باشد. البته ممکن است مواردی بدون برقکشی وجود داشته باشند که آنها روستاهای خوشنشین هستند که سیاست وزارت نیرو برای تامین برق این مناطق، بهرهمندی از نیروگاههای خورشیدی است.
انتهای پیام/