آئین استقبال از کاروان قرآنی انقلاب برگزار شد
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از روابط عمومی معاونت صدا، مراسم استقبال از کاروان قرآنی انقلاب با حضور قائممقام سازمان صداوسیما، معاون صدا، مدیران شبکههای رادیویی، اعضای این کاروان، مدیران و مسئولان سازمانها و نهادها در مسجد بلال سازمان صداوسیما برگزار شد.
توجه بیشتر به قرآن در چهلیمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی
حجتالاسلام والمسلمین سیدرمضان موسویمقدم ضمن خوشامدگویی به کاروان قرآنی انقلاب به ارائه سخنرانی پرداخت و گفت: مهمترین وظیفه این حرکت همین نامی است که برای این کاروان انتخاب شد یعنی «کاروان قرآنی انقلاب» که در بعد از انقلاب بیسابقه است.
قائممقام رسانه ملی با اشاره به اینکه خاستگاه انقلاب برگرفته از قرآن است، اظهار کرد: امام(ره) در اولین اطلاعیههای خود قبل از سال 1342 به آیات قرآن اشاره میکردند و مبنای ایشان حرکتی قرآنی بود.
قائممقام رسانه ملی تصریح کرد: ما بعدها نیز مشاهده کردیم که این آموزههای قرآنی بود که راه برونرفت از بنبستها را بهویژه در زمان جنگ تحمیلی فراروی انقلاب اسلامی قرار داد.
وی گفت: اگرچه تمامیت ارضی کشور مهم است، اما اگر فرض کنیم که در دو جهت در جبهههای نبرد یک طرف پرچم ملی قرار داشت و در طرف دیگر نیز پرچم قرآن و اهل بیت(ع)، عدهای که در زیر پرچم اسلام قرار گرفتند، توانستند تا هدف وطندوستی را نیز محقق کنند؛ چراکه در 200 سال اخیر تنها جنگی که اجازه نداد حتی یک وجب از خاک ما از دست، جنگ با رژیم بعثی صدام بود اما اگر عکس این قضیه اتفاق میافتاد، چنین هدفی دستیافتنی نبود.
موسوی مقدم با اشاره به اینکه در چهلیمن سالروز پیروزی انقلاب باید توجه بیشتری به قرآن داشته باشیم، گفت: به کلام امیرالمؤمنین(ع) قرآن «إِنَّ القُرآنَ ظَاهِرُهُ أَنِيقٌ، وَ بَاطِنُهُ عَمِيقٌ»، یعنی همین ظاهر قرآن هم دارای اهمیت بسیار زیادی است و این محافل قرآنی بسیار اثرگذار است.
قائممقام رسانه ملی اظهار کرد: ظاهر هیچکدام از مکاتب آسمانی نمیتوانند به این صورت اثرگذار باشند و برای همین است که در آموزههای دینی ما آمده است که حتی نگاه کردن به قرآن هم دارای اجر و پاداش است.
اساس کار قرآنی میدان دادن به جوانانی است که کمتر دیده شدهاند
احمد ابوالقاسمی، قاری بینالمللی و مدیر رادیو قرآن نیز به ارائه گزارش کاروان قرآنی انقلاب پرداخت.
وی در ابتدا با اشاره به فرامین مقام معظم رهبری جهت برگزاری محافل قرآنی و تقارن این اتفاق با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: اساس کار کاروان قرآنی مبنی بر برگزاری محافل قرآنی در مناطق محروم کشور است.
مدیر رادیو قرآن در ادامه به برخی فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره اهمیت تلاوت قرآن در دیدار با قاریان قرآن اشاره کرد و به ارائه ریز گزارش کاروان قرآنی انقلاب پرداخت.
ابوالقاسمی کشف و استعدادهای قرانی و بها دادن به قاریان بومی شهرستانها، نشستهای تخصصی با قاریان استانها، استقرار تجهیزات دندانپزشکی در منطقه نیمه محروم قلعه گنج، برگزاری بیش از ۴۰ محفل انس با قرآن و کرسی تلاوت اذانگاهی در شهرها و شهرستانهای سراسر کشور را از جمله برنامههای کاروان قرآنی انقلاب در این سفر ذکر کرد.
کاروان قرآنی انقلاب که اول بهمن با حضور حمید شاهآبادی معاون صدای رسانه ملی و مدیران قرآنی کشور از مرقد مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ه) حرکت 22 روزه خود را آغاز کرده بود امروز بازگشت و آیین استقبال از این کاروان متشکل از خبرنگاران، عکاسان، قاریان و برنامهسازان قرآنی که به منظور ترویج فرهنگ قرآنی در کشور مأموریت پیدا کرده بودند، در مسجد بلال صداوسیما برگزار شد.
ورود اتوبوس کاروان قرآنی انقلاب در میدان بسیج سازمان صداوسیما، گلباران مزار شهدای گمنام و اقامه نماز جماعت ظهر و عصر بخش آغازین این مراسم بود.
تلاوت آیاتی از کلامالله مجید توسط یکی از قاریان بینالمللی قرآن کریم و قرائت قطعه معروف اسماءالحسنی توسط اساتید قرآنی از دیگر بخشهای این مراسم بود که به صورت زنده از رادیو قرآن تقدیم شنوندگان شد.
این مراسم توسط گروه تلاوت و محافل رادیو قرآن، به تهیهکنندگی علیرضا صفرزاده و اجرای محمدهادی صلحجو به سمع مخاطبان رسید.
از طرف معاونت صدا هدیه تشرف امام رضا (ع) به اعضای کاروانی انقلاب اهداء شد.
انتهای پیام/4072/4046/
انتهای پیام/