صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۲۵ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۷
محقق‌نیا در گفتگو با آنا:

تقویت هرچه بیشتر روحیه انقلابی در دانشگاه‌ها ضروری است

یک عضو هیئت‌ علمی دانشکده مدیریت دانشگاه علامه طباطبایی گفت: برای رسیدن به اهداف متعالی انقلاب تقویت هرچه بیشتر روحیه انقلابی در دانشگاه‌ها ضروری است.
کد خبر : 359112

حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد محقق‌نیا در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: چهل سالگی انقلاب اسلامی چندان زمان زیادی نیست و عمر این انقلاب ان‌شاءالله تا زمان ظهور مهدی(عج) ادامه خواهد داشت.


وی ادامه داد: با توجه به اهمیت جهانی انقلاب اسلامی، دشمنان سال‌هاست در تلاش هستند تا به هر نحوی این جریان مردمی را تضعیف کرده و ضربه بزنند. انقلاب به این معنی است که ما می‌خواهیم خودمان باشیم تا کسی برای ما تصمیم نگیرد.
استاد دانشگاه علامه طباطبایی افزود: سطح علمی دانشگاه‌ها و پویایی در جامعه، همه به برکات همین انقلاب اسلامی است که قبل از آن چنین دانشگاه‌‌های با عظمت، با این تعداد دانشجو و با این همه علم و فناوری نداشتیم. امروزه با نگاه‌ها و هجمه‌های دشمنان بایستی همان فرهنگ انقلابی هرچه بیشتر به داخل دانشگاه‌ها ورود پیدا کند، جسارت‌هایی که انقلاب اسلامی به رهبریت امام راحل(ره) به جوانان داد که در جبهه‌های مختلف و عرصه‌های علمی و پژوهشی و همچنین نظامی و هسته‌ای کشور قابل مشاهده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی اظهار کرد: در بسیاری از زمینه‌ها دانشمندان ایرانی رتبه‌های تک‌ رقمی در بخش تولید علم در سطح دنیا دارند اما لازم است برای تولید علوم انسانی بیشتر تلاش کنیم چرا که چشم جهان اسلام بر این انقلاب اسلامی ایران است.
وی ادامه داد: توانایی و استعداد جوانان ایرانی در بین کشورهای اسلامی رتبه‌ بالایی دارد و با وجود جوانان انقلابی آماده‌ایم در مقابل کشورهای بزرگ جهان روبرو سخن بگوییم. آنچه که از انقلاب برای نسل امروز باقی مانده است، برای آنهایی که شاید در زمان انقلاب سن و سال کمی داشتند، این است که ایران اسلامی هویت و استقلال دارد و وابسته‌ قدرت‌های جهانی نیست و هویت ایرانی برای همه جهانیان معرفی شده است.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: دشمنان در تلاش هستند تا با اعمال فشار، تحریم و تحقیر ایران اسلامی دستاوردهای گرانبهای چهل ساله فراموش شود و با هوشیاری جوانان و جامعه دانشگاهی و پیروی از ولایت فقیه، دشمنان در این مسیر ناکام مانده و بیشتر از این خودشان تحقیر خواهند شد. وقتی کشور کوچکی مثل انگلستان بر کشور بزرگی مثل هندوستان غلبه پیدا کرد این به این دلیل بود که در ابتدا هندی‌ها را تحقیر کردند و زمانی که مردم یک کشور تحقیر، تضعیف و ناامید شود قدرت‌های استکبار جهانی بر آنها غلبه می‌کنند.
وی ادامه داد: باید مراقب فضای مجازی بود که یأس و ناامیدی، جزیی از نقشه‌های بزرگ دشمنان است تا با تحقیر مردم، جوانان و جامعه دانشگاهی هرچه بیشتر به اهداف خود دست بیابند.
محقق‌نیا با بیان این که دشمن سعی دارد این تصور ضعیف بودن و تحقیر شدن را در جوانان ما گسترش بدهد گفت: دشمن در تلاش است ایرانی را یک آدم ضعیف، یک آدم تنبل، آدمی که به بطالت می‌گذراند، معرفی نماید، ولی این درحالی‌که ما در دنیا در خیلی از حوزه‌ها دانشمندانی داریم که بی‌نظیر هستند و بیرون از ایران، مسلمانان، مستضعفین و مردم دنیا به چشم خیلی بهتری نسبت به خودمان به ما نگاه می‌کنند و این نقص باید با امید بخشی بیشتر به مردم رفع شود. باید خودمان را باور کنیم و اجازه ندهیم دشمنان جوانان انقلابی را تحقیر کند و بدانیم این مشکلات فعلی در همه‌ جای دنیاست و به‌جز خودمان کسی نمی‌تواند آنها را رفع کند.


وی افزود: برای نمونه در فوتبال ایران شخصی هشت سال پای کار بود و 16 میلیون یورو حقوق گرفت و بدون کسب قهرمانی برای تیم ملی، ایران را ترک کرد، این در حالی است که 50 درصد مردم ایران در برنامه ورزشی به ناموفق بودن این شخص رأی دادند، در عرصه‌های دیگر نیز این چنین است. بعد از جنگ خلیج فارس که آمریکایی‌ها عراق را تسخیر کردند، شخصی غیرعراقی به عنوان فرماندار عراق معرفی شد که بعد از مدتی این شخص میلیاردها دلار از بیت المال مردم عراق دزدید، کل موزه‌های عراق را تخلیه کرد و معلوم شد که آمریکایی‌ها برای مردم دل نمی‌سوزانند. هیچ کسی جز خود همین مردم، جز خود جوانان این کشور‌ نمی‌تواند برای این آب و خاک و مردمانش ارمغان بیاورد. باید به هوش باشیم که دشمن برای گسست اجتماعی هزینه‌های زیادی خرج می‌کند، نباید اجازه داد مردم از هم گسسته شده و به فکر هم نباشند.


عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در پایان تأکید کرد: آنهایی که فرهنگ جامعه را مهندسی می‌کنند، به فکر باشند که جامعه را از این مشکلات فعلی رها کنند. سابقه تاریخ ایران در سده‌های گذشته نشان می‌دهد که ایرانی بر مشکلات غلبه کرده و امیدوارم که این‌بار هم غلبه کرده و این سختی‌های امروزه که دچارش هستیم را با سلامت پشت سر بگذاریم.
انتهای پیام/۴۱۰۸/ 4122/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر