صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۰ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۷
یک فعال دانشجویی؛

فلسفه وجود نشریات دانشجویی تمرین کار گروهی در فضای دانشگاه است

سردبیر نشریه دانشجویی «رهروان ولایت» گفت: فلسفه وجود نشریات دانشجویی در وهله اول تفکر و تمرین کار گروهی در فضای دانشگاهی و همچنین جذب دانشجویان فعال است.
کد خبر : 358627

مهدی عباسی در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: نشریه دانشجویی «رهروان ولایت» دارای مجوز رسمی از سوی هیئت نظارت بر نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد محمودآباد در حوزه فرهنگی، هنری، سیاسی، اجتماعی و ورزشی فعالیت دارد.


وی ادامه داد: فلسفه وجود نشریات دانشجویی در وهله اول تفکر و تمرین کار گروهی در فضای دانشگاهی و همچنین جذب دانشجویانی که در زمینه‌های مختلف توانایی بالایی دارند و عملی‌کردن ایده‌ها، طرح‌ها و رسالت مهم جنبش اصیل دانشجویی در فضای دانشگاه است.


سردبیر نشریه دانشجویی رهروان ولایت افزود: نشریات دانشجویی می‌توانند با تولید و توزیع اطلاعات صحیح و آگاهی بخشیدن به جامعه و قشر دانشجو، نقش بسزایی داشته باشند و همچنین این فعالیت در دانشگاه و در بین دانشجویان، می‌توانند جامعه را در مسیر بالندگی هدایت کنند.


این فعال دانشجویی گفت: فعالان نشریات دانشجویی باید فضای فرهنگی دانشگاه را موردنقد و برسی قرار داده و مسئولان دانشگاه را نسبت به مسائل موجود در فضای دانشگاه آگاه سازند و با ارائه نظرات و پیشنهادات، با استفاده از افکار و قلم دانشجویان نخبه، برای رفع موانع قدم بردارند. البته در کنار آن باید فضای نشاط و امید نیز در بین دانشجویان را به وجود آورده و علاقه‌مندان به فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی را جذب نمایند.


دانشجوی مدیریت و برنامه‌ریزی علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی محمودآباد با اشاره به نقاط ضعف  جامعه افزود:  به دلیل عدم وجود روحیه کار گروهی و اختلاف سلیقه، متأسفانه در سال‌های اخیر شاهد افت میزان بهره‌مندی از کارهای گروهی بودیم که باید نشریات و فعالان دانشجویی در فضای دانشگاهی این روحیه را بیش‌ازپیش در میان دانشجویان تقویت کنند.


عباسی مشکلات نشریات دانشجویی را دو دسته عنوان کرد و گفت: در وهله اول عدم‌حمایت مادی مسئولان جهت چاپ نشریه و توزیع کثیر آن‌که متأسفانه بیشتر نشریات دانشجویی از آن رنج می‌برند و با آن دسته و پنجه نرم می‌کنند؛ ازاین‌رو بایستی این مورد بررسی و مورد حمایت بیشتر قرار بگیرد. دانشجویان بدون کوچک‌ترین چشم‌داشت به مسائل مالی برای خود وارد این عرصه شده و سعی و تلاششان بر این است که تنها امر نشر آگاهی را به انجام برسانند.


وی ادامه داد: مشکل دوم در حوزه نشریات دانشجویی، وجود افراد و گروه‌ها و چهره‌های سیاسی و فرهنگی و... است که متأسفانه گاهی از این جایگاه به نفع خود استفاده می‌کنند که نباید اجازه داد افرادی بیرون از دانشگاه با نظر سوء، از این امر مقدس برای پیشبرد اهداف خود استفاده کنند. این قبیل مسئولان دست همکاری به‌سوی نشریات و جنبش‌های دانشجویی دراز می‌کنند و گاهی برای فعالان این حوزه خط و نشان کشیده و هدایت‌های نادرست به مخاطبان ارائه‌‌ می‌دهند.


سردبیر نشریه دانشجویی «رهروان ولایت» اظهار کرد: مقام معظم رهبری در نخستین همایش نشریات دانشجویی کشور که در سال 77 برگزار شد، از فعالیت در حوزه نشریات دانشجویی به‌عنوان یک کلاس درس برای متصدیان و بانیان نشریات یادکردند که این مسئله، نشان از اهمیت نشریات دانشجویی در فضاهای دانشگاهی است.


وی ادامه داد: مقام معظم رهبری می‌فرمایند دانشجویان و اندیشمندان اهل‌قلم باید به این مسیر ادامه دهند و به مخاطبان خود قدرت تحلیل دهند تا آن‌ها حوادث و پدیده‌ها را به‌خوبی شناسایی و تحلیل کنند.


عباسی تشریح کرد: خوشبختانه با پیروزی انقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی(ره)، بهار تازه‌ای در نشریات دانشجویی حاصل شد و آن خفقان و دیکتاتوری موجود در زمان حکومت پهلوی از بین رفت و آزادی بیان و قلم به اصحاب رسانه علی‌الخصوص دانشجویان داده شد تا آزادانه و بدون ترس، بتوانند حرف خود را بزنند که باید این مسیر، بیش‌ازپیش تقویت و ادامه پیدا کند.


وی در پایان با اشاره به این‌که روی کار آمدن بیش از چهار هزار نشریه دانشجویی مؤید این است که بعد از انقلاب اسلامی اهمیت خاصی به نشریات و دانشجویان داده شد، تأکید کرد: نشریات دانشجویی و فعالیت‌های فرهنگی باید رهروان خوبی برای شهدا و امام شهدا باشند.


 انتهای پیام/4108/ 4122/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر