صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۰ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۷
کارشناس ژیمناستیک:

مدیریت غلط به ژیمناستیک لطمه زده است

کارشناس ژیمناستیک گفت: در ورزش پایه ژیمناستیک شاهد مدیریت غلط هستیم که باعث شده دچار افت شویم.
کد خبر : 358465

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، ورزش ژیمناستیک در ایران با توجه لازم مواجه نیست و شاهد افت ژیمناست‌های ملی‌پوش در دو سال گذشته بوده‌ایم. این در حالی‌ است‌که ژیمناستیک یکی از ورزش‌های پایه است و ورزشکاران زیادی با ورود به این رشته ورزشی توانسته‌اند در دیگر رشته‌ها موفقیت‌های مهمی را کسب کنند.


اسماعیل خرسنددل در مورد اینکه چرا در ایران ژیمناستیک دوران رو به افولی را طی می‌کند، به خبرنگار ورزشی آنا گفت: قبل از آنکه بخواهم مشکلات ورزش ژیمناستیک در ایران را بگویم، اشاره‌ای به کشور چین می‌کنم تا بتوانیم بهتر نیازهای ژیمناستیک در ایران را درک کنیم. در چین بیش از 80 میلیون ژیمناست داریم و هیچ‌گاه تیم‌های ملی این کشور در بانوان و آقایان با 80 میلیون نفر در مسابقات شرکت نمی‌کنند. در هر رقابت بین‌المللی به‌خصوص المپیک و بازی‌های آسیایی، چین با تعدادی از برترین نفرات خود در مسابقات شرکت می‌کند و موفق به کسب مدال‌های باارزش می‌شوند.


وی ادامه داد: در چین بیشتر ورزشکاران این کشور ابتدا وارد ورزش ژیمناستیک می‌شوند و پس از آنکه پیکرشناسی شدند به رشته‌های مختلف وارد می‌شوند. در خیابان‌های مهم شهرهای بزرگ چین، سالن‌های ژیمناستیک با امکانات کامل در اختیار ورزشکاران قرار دارد و به این دلیل است که این کشور در رقابت‌های المپیک و آسیایی به مدال‌های زیادی دست پیدا می‌کند و قهرمان می‌شود.


کارشناس ژیمناستیک خاطرنشان کرد: در کشور ما زیرساخت‌های لازم برای پیشرفت ژیمناستیک وجود ندارد. بارها این صحبت از سوی مسئولان ورزش کشور مطرح شده که ژیمناستیک به‌همراه دوومیدانی و شنا سه ورزش پایه هستند که باید به آنها توجه ویژه‌ای شود ولی این حرف‌ها در حد شعار باقی مانده است. مسئله بعدی این است که مدیریت در فدراسیون بسیار اهمیت دارد. از زمانی که خانم اینچه‌درگاهی رئیس فدراسیون ژیمناستیک شده‌اند، صحبت از حضور 15 اسپانسر داشته‌اند و قول‌های زیادی داده‌اند، ولی بیشتر آنها عملی نشده است.


وی ادامه داد: عبدالله مسجدجامعی، سعید کیخا و هادی خناری‌نژاد مدال‌های بین‌المللی گرفتند ولی موفقیت آنها در حد جرقه باقی ماند چرا که اقدامات غلطی که در فدراسیون صورت گرفت مانع از پیشرفت ژیمناستیک شد. اگر دولت حمایت لازم از ورزش پایه ژیمناستیک را انجام دهد، هزینه نکرده بلکه سرمایه‌گذاری کرده است. بسیاری از ورزشکاران مطرح تکواندو، ووشو، شیرجه و حتی فوتبال در ابتدا ژیمناست بوده‌اند و وقتی که پیکرشناسی شده‌اند وارد رشته ورزشی مورد علاقه‌شان شده‌اند.


خرسنددل یادآور شد: متأسفانه شاهد هستیم که ورزشکاران زیادی از ایران مهاجرت کردند و دلیل آن عدم رسیدگی مالی به این افراد بود. آنها که تجربه لازم در ورزش ژیمناستیک را پیدا کرده‌اند در کشورهای اروپایی مربی شده‌اند و دارای درآمد مالی خوبی هستند. ما باید قبول کنیم که وفاق و همدلی در فدراسیون ژیمناستیک وجود ندارد و رشته‌های دیگر مانند آکروژیم، ایروبیک و ... همچون گذشته موفق نیستند. الان در سالن شیرودی در طول سال شاید 15 تا 20 نفر بیشتر نتوانند تمرین کنند چون به بخش خصوصی واگذار شده و شرایط اقتصادی مردم به‌گونه‌ای است که نمی‌توانند فرزندان‌شان را وارد ورزش ژیمناستیک کنند. این در حالی‌ است‌که در گذشته‌ای نه‌چندان دور در شیرودی هزار نفر تمرین می‌کردند و آموزش می‌دیدند.


انتهای پیام/4051/4048/


انتهای پیام/

ارسال نظر