صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۶ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۷
در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز؛

نخستین دانشجوی دکتری تخصصی شیمی تجزیه دانش‌آموخته شد

نخستین دانشجوی دکتری تخصصی شیمی تجزیه دانشگاه‌‌ آزاد اسلامی واحد تبریز فارغ‌التحصیل شد.
کد خبر : 358403

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تبریز، اشرف یوسف‌زاده نخستین دانشجوی دکتری تخصصی شیمی تجزیه دانشگاه‌‌ آزاد اسلامی واحد تبریز، توانست با دفاع از رساله خود با عنوان «بررسی و کاربرد سیستم‌های جدید کمی لومینسانس تقویت‌شده بر اساس نانوکلاسترهای فلزی برای اندازه‌گیری برخی ترکیبات دارویی» با درجه عالی، نام خود را به‌عنوان نخستین دانش‌آموخته دکتری تخصصی شیمی تجزیه در دانشگاه‌‌ آزاد اسلامی واحد تبریز ثبت کند.


در انجام این رساله جعفر ابوالحسنی، دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به‌عنوان استاد راهنما و جواد حسن‌زاده با مرتبه علمی استادیاری و محمدحسین صومی استادتمام دانشگاه علوم پزشکی تبریز به‌عنوان استاد مشاور یوسف‌زاده ر ا همراهی کردند.


داور داخلی این رساله ابراهیم قربانی کلهر با مرتبه علمی دانشیاری و داوران خارجی آن جمال نوروزی و حسین شیخلویی با مرتبه علمی استادیاری از دانشگاه آزاد اسلامی بودند.


یوسف‌زاده در گفتگو  با خبرنگار خبرگزاری آنا در تبریز اظهار کرد: اندازه‌گیری و شناسایی گونه‌های مختلف زیستی و شیمیایی در نمونه‌ها و بافت‌های متفاوت اهمیت بسیار زیادی در علوم و صنایع مختلف دارد که از آن جمله می‌توان اندازه‌گیری مقادیر کم گونه‌های زیستی و دارویی در نمونه‌هایی چون سرم و پلاسمای خون به‌منظور تشخیص بیماری‌ها، کنترل کیفیت داروها و ...را نام برد.


وی افزود: در این پژوهش با استفاده از یک روش حساس و سریع و با به‌کارگیری نانوکلاسترها و سیستم کمی لومینسانس، داروهای سایمتیدین، مترونیدازول، رابپرازول و ترامادول را اندازه‌گیری کرده‌ایم.


دانش‌آموخته مقطع دکتری تخصصی شیمی تجزیه عنوان کرد: نتیجه علمی این رساله در قالب دو مقاله ISI-WOS در مجلاتAnalytical Sciences  و Luminesence به چاپ رسیده است.


انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر